Поредното досадно чакане на опашка пред банката? Всичко е точно, защото смартфонът ми е с мен. Искам да кажа нещо мило на мъжа си, но сме в метрото, но е толкова шумно? Няма проблем, изпращам бързо съобщение само с няколко движения. Още един… само един изтощителен престой на летището преди крайната точка? Слагам си слушалките и ето, че и тези 2 часа се изнизват… Да, смартфонът е онази незаменима джаджа, превърнала се в константа в живота на всеки.

Като перфекционист в професията си, но и жена, която е и съпруга, и майка, ежедневно ми се налага да се опитвам меко казано да жонглирам с отговорностите и да съвместя всичко онова, което се изисква от мен. Но има ли начин да направя живота си много по-лесен и да се насладя максимално на времето с любимите си, без да се тревожа постоянно, че изоставам с нещо? Да, защото открих най-доброто за себе си, което е и моя дясна ръка вече няколко месеца.

Ще ме попиташ кое е нещото, което най-много ме впечатли и наклони везните към него при избора ми сред десетките други модели... Ами, честно да си призная, не е само едно! 

Създаден, за да примени общоприетите представи за размер и функционалност, Samsung Galaxy Z Flip3 5G постига всичко с лекота и размах. Удобен, гъвкав, елегантен, безкомпромисно стилен, със свръх мощен хардуер и функционален софтуер, процесор, който е една крачка пред всички останали, батерия, която издържа на натоварения начин на живот, той няма как да не бъде харесан. А фактът, че се побира в джоба и на най-тесните ми дънки, добави допълнителна точка. Компактният му размер не само ми позволява да изразя своя стил, но и може да се похвали с ненадмината професионална изработка. Той е оборудван със сертификат за водоустойчивост IPX8, което значи, че няма никаъв проблем да работи дори след като неволно сте го изпуснали във вода (с дълбочина до 1,5 метра). Е, все пак внимавайте. Думите са излишни, нали?! Освен това рамката на смартфона е изградена от най-здравия алуминий, използван някога - Armor Aluminum, а също и Corning Gorilla Glass Victus. Благодарение на тях съм абсолютно спокойна, че нито една драскотина или падане няма да бъдат фатални.

Без съмнение, едно от най-големите предимства на Samsung Galaxy Z Flip3 5G е интерактивният му преден екран върху капачето, който позволява бързо и лесно управление на известията, без самият смартфон да се отваря. А най-готиното е, че дори и така, той прави перфектните селфита със своите 12-мегапикселови основна и ултраширокоъгълна камера. Ах… а като заговорихме за камера – за мен тя определено е едно от водещите неща, когато става дума за избор. Ако трябва да бъда точна, ще кажа само едно - когато съвършенството се превърне в едно от най-добрите изобретения за 2021 г., думите са просто излишни! Невероятно е, че вече могда заснема като истински професионаист, без въобще да претендирам, че съм такъв, снимки и видеоклипове по-лесно от всякога, благодарение на режим Flex. И всичко, което се изисква от мен, е просто да наглася ъгъла и да направя крачка назад за селфи без ръце. Освен това Flex се ревръща и в перфектния статив, за да стабилизира камерата, докато улавям момента при първото заснемане.

За да мога да се справя с всичко през така дългия ден, който сякаш няма край обаче, имам нужда от приятелско рамо, на което да доверя важна част от ежедневната си рутина. Вече не мога да си представя какво съм правила без удобството на разширеното партньорството на гиганта с Google приложенията, които са оптимизирани специално за устройства Galaxy. Множество задачи и достатъчно площ за удобна работа и забавление навсякъде - повярвай ми, подобренията никога не са били толкова готини!

Изследвай своя свят с увереност 

Край с досадното и напрягащо търсене на точния адрес - благодарение на технологиите мога да се възползвам от няколкото опции на Google Maps – стандартен, сателитен, както и Street View режим, с който за един миг намирам това, което ми е необходимо. Големият дисплей на Galaxy Z Flip3 5G и тук ми дава необходимото удобство, особено когато съм в движение и с едно неспиращо да бърбори тригодишно. Толкова е готино да имам най-модерния и джобен навигатор в света! 

Мамапедия идва на помощ 

Всяка мама ще ме разбере, че понякога се чувствам като безкрайна енциклопедия, която трябва да знае и може всичко. Една по-красива и нежна версия на добре познатата ни Google-търсачка, ако мога така да се изразя. Често обаче, мама няма ни най-малка представа кой е този чудат плод в магазина или пък кой е човекът, на чието име е кръстена улицата, на която се намираме. Е, с Google Lens вече няма да има нищо непознато. Просто сканираш с приложението и получаваш информация за историческата забележителност, непознатия продукт или пък менюто, което не е на родния ти език. Разгърни, насочи и научи бързо, лесно и удобно! 

Забавление без край

Понякога и на многоръката Шива й се налага да виси по опашки или пък да се намира в огромно задръстване, детето да е нервно, а всичко, което да й се иска в този момент, е просто да избяга. Позната история, нали? Моят трик в такива ситуации е просто да извадя телефона си и да изживея мига с несъмнено едно от най-използваните приложения на Googlе - YouTube. Признавам си, че понякога дори съм пускала детски песнички и съм давала телефона на дъщеря си, за да мога да подпиша документите в банката по-бързо. Най-любимото ни време, е когато танцуваме заедно, а устройството е във Flex режим за изживяване без ръце. Чудесен вариант е и ако искам просто да релаксирам след изтощителен ден с любим филм, отново без ръцете ми да трябва да държат екрана.

Прекрасна новина за всички потребители е, че само сега Samsung дава възможност да се насладят на до 4 месеца неограничен и безплатен достъп до услугата YouTube Premium с покупката на Galaxy устройства. С Galaxy Z Flip3 5G получавате 4 месеца. Платената версия на YouTube дава достъп до гледане на видеа без реклама, ексклузивен достъп до съдържанието в канала YouTube Originals, възможност за теглене на видеа и офлайн достъп до тях, възможност за гледане на видео във фонов режим, възможност за заключване на екрана и достъп до YouTube Music Premium. Максимално много удобства за максимална наслада!

Всеки от нас има различен вкус, но всички се стремим винаги към едно - най-добрто! Ако все още търсиш своята версия - бъди сигурна, че Samsung Galaxy Z Flip 3 5G е създаден, за да бъде перфектната комбинация от стилен дизайн и премиум технологии от най-ново поколение. Не просто очарователно шик, а надминаващ и най-смелите ти представи. Ето защо трябва да бъде твой!

Убедих ли те? Сега, само до 31.05.2022 г. можеш да купиш Samsung Galaxy Z Flip3 5G заедно с Samsung Galaxy Buds Live на цената на смартфона.