Ощипи се.

Не, наистина! Ощипи се и то силно, защото любовта, която изпитваш, всъщност е истинска!

Този човек, който ти помогна да разбереш защо преди нещата с мъжете не са се получавали или защо си била необвързана толкова години, дойде в живота ти и ти показа, че истинската и нежна любов е възможна независимо от възрастта.

Но често, когато любовта почука на вратата, ние имаме склонност да я отблъснем без да ни мигне окото. И това не е от глупост или злоба, а е заради липсата на доверие, което изпитваме, тъй като никой не може да повярва, че тази емоция може да бъде истинска и искрена.

Оказва се, че по-скоро смятаме, че това, което е дошло при нас, това за което сме се молили и копнели, ще ни бъде отнето бързо и много жестоко, впоследствие ще се окаже, че всичко което сме изпитвали или човекът срещу нас е усещал, е било някаква болна и безсърдечна шега, която вселената си е направила с нас.

Но позволи ми да ти кажа, че заслужаваш тази прекрасна и чиста любов, която дойде сама при теб.

Заслужаваш я, защото години наред се бори за вниманието на хора, които не заслужават да им отделиш дори секунда от времето си.

Заслужаваш я, защото имаш нужда от някой, който да усети болката ти, да види сълзите ти и докато ти се дразниш всичките си недостатъци, той да ти напомня, че си важна, че си обичана и че си красива във всичките си несъвършенства.

Заслужаваш някой, който може да разбере, че крайните промени в настроението ти не са умишлени и че понякога губиш контрол над емоциите си, защото изпитваш чувство на неудовлетвореност от всичко, което не е наред в живота ти.

Заслужаваш някой, който ще се интересува от теб като човек, който ще слуша и ще чува всяка твоя дума, а не някой, който слуша, колкото да може да ти отговори общо и после да твърди, че е изпълнил своята половина от „задълженията си“ във връзката ви.

Заслужаваш някой, пред който наистина да можеш да бъдеш себе си, защото, който иска постоянно да „държи поведение“?

Заслужаваш някой, който може да ти помогне да научиш повече за себе си и да осъзнаеш, че у теб има много повече, отколкото някога си си мислила. Някой, който ти позволява да копаеш дълбоко в душата си и да се бориш да бъдеш по-добър човек.

Ако твоята любов изглежда по този начин, я приеми и я прегърни колкото можеш по-здраво. Не я отхвърляй само защото си била наранявана. Сега си благословена с красива любов и тази любов ще те превърне в по-добра твоя версия и ще ти помогне да останеш с човека, който съдбата ти е определила.

Приеми тези съвети. Приеми тази истинска любов и повярвай в нея. Тя дойде при теб и ти я заслужаваш!