Когато най-после откриеш точния за теб човек, ще усетиш непознато досега чувство на увереност, на доверие към някого. Поглеждайки го, просто ще знаеш.

Изведнъж ще изчезнат всички онези неясни граници, игрички, смесени сигнали и объркване, с които си била свикнала в миналото.

Вече няма да се налага да ходиш на пръсти, притеснявайки се, че всяка погрешна дума или действие може да разруши връзката. Когато си с правилния човек, ще усетиш, че няма нужда да се притесняваш твърде много за нищо, защото той приема и обича всяка твоя страна. Кара те да се чувстваш сигурна не само в него, но и в себе си.

Ще осъзнаеш, че домът никога не е бил място, а е именно човекът, който всеки ден ти дава нови причини да останеш с него.

И ако в миналото повечето места са ти напомняли за всички онези съжаления, свързани с различни хора, то точният човек ще промени това, обрисувайки една по-красива картина.

Ще ти помогне да спреш да се тормозиш за миналото и да съумееш да погледнеш напред, показвайки ти какво всъщност означава да имаш истинска, дълбока връзка. Спокойствието в очите му ще обхване и теб.

За разлика от всички оправдания, които си чувала в минали връзки, за да не те представи на семейството си, правилният човек ще иска да те покаже на целия свят. Ще те запознае със семейството и приятелите си, защото ще държи те да видят жената, която го прави толкова щастлив. Ще ти покаже какво означава да имаш наистина сериозно отношение към някого.

Когато срещнеш правилния човек, ще разбереш какво е взаимна загриженост.
Вероятно в предишните си връзки си давала всичко от себе си, надявайки се, че човекът насреща ще отговори подобаващо на поне малка част от твоята отдаденост. Но обикновено той е разграбвал всичко, без да го е грижа, че ще те нарани. Повярвай, че отношението на точния човек ще бъде напълно различно. Той ще се старае да получаваш всичката любов, внимание и грижа, за които сърцето ти копнее. За него няма да е достатъчно само да те спечели, ще ти даде и причина да останеш.