Покупката на бебешка количка е първото нещо, което правим, когато започнем с подготовката за посрещането на най-новия член от семейството. За да отглеждаме новороденото с удоволствие и разполагайки с нужните удобства, е важно да използваме хубаво оборудване на водещи марки. По магазините се предлагат множество луксозни и модерни продукти, които имат дизайнерска визия и са не просто средство за отглеждане на детето, а ефектен аксесоар, с който да се гордеем.

Как да направим правилен избор на бебешка количка

Бебешката количка се използва всекидневно, като на нея разчитаме изцяло, за да се насладим на приятна разходка, по време на която всички да се чувстваме добре – и бебето, и неговите родители. За да се случи всичко това, е нужно да заложим на качествен модел, който освен актуална визия, да притежава и необходимата маневреност, нужна ни, за да преминаваме през всякакви “препятствия”, които можем да срещнем в града.

бебешки колички

Основното при избора на бебешка количка е нейното главно предназначение – за ежедневни разходки, за пътуване, за едно бебе, с кошове за близнаци и прочее. След това идва ред да се вгледаме в детайлите – да обмислим характеристики като помпащи или непомпащи гуми, брой модули в комплекта (ако моделът е от няколко части), разположение на предпазните колани, вид на включените аксесоари и цената.

Кои марки са най-купувани

Марката е водещ акцент при избора на бебешка количка. Каталогът с предложения е впечатляващо голям, а имена като Кика Бо, Лорели и Мони се нареждат сред най-популярните, когато става дума за покупката на подобен продукт. Ето и някои други водещи производители, които всеки бъдещ и настоящ родител е добре да вземе под внимание:

  • Cybex – луксозен избор, който няма аналог. Всеки един модел бебешка количка на този бранд има класна визия, а в технически план разполага с абсолютно всички необходими функционалности и екстри, за да бъдат разходките в парка приятни и релаксиращи. Ценовият диапазон в случая е по-висок, но пък абсолютно си струва да се плати цената;
  • Cangaroo – тук визираме средния ценови клас, който е и най-търсеният. Имаме качество, имаме визия, както и практичност. Ако искате бебешка количка, която да е едновременно модерна и не толкова скъпа, именно марката Cangaroo е идеалното решението за вас. Моделите на бранда са стилни и налични в голямо разнообразие, което дава възможност на клиентите да се възползват от богат продуктов асортимент, който е заложен в търговската политика на много магазини;
  • Hauck – и тази марка може да бъде причислена към предложенията с отлично качество и достъпна цена. Брандът застава на челните позиции със своите практични 2 в 1 модели, летни колички, както и функционални варианти за близнаци;
  • Chicco – Чико е производител на детски стоки, а продуктите на тази марка могат да се открият в повечето магазини. Възможно е да намерите превозни средства за цена от 150 до 800 лева, които се отличават с практични и съвременни конфигурации.

Бебешката количка е вещ, която ще използваме поне две години. Това прави нейния избор отговорна постъпка, която е с решаващо значение в дългосрочен план. Струва си да инвестираме в качествен продукт, който ще ни осигури спокойствие и удобства. Те ще направят отглеждането на детето прекрасно преживяване, което ще помним цял живот.

Защо да я купим от онлайн магазин, разказват от Рая Тойс

За да имате достъп до богат асортимент от бебешки колички на водещи марки, е препоръчително да купите модел от онлайн магазин. Така ще имате голяма база на сравнение, както и възможност да направите подробно сравнение между отделните цени. Струва си да инвестирате в луксозен модел, който отговаря на всички функционални и дизайнерски изисквания, поставени от вас изначално. Друго предимство на интернет шопинга са редовните отстъпки, които невинаги са налични във физическите магазини.