Вторият сезон на музикалното шоу „Х Фактор” се оказва много по-силен от първия. Журито отново е уникално, но участници са още по-различни, интересни, индивидуални и талантливи.

В тази статия, решихме да се спрем на един от менторите през 2013, който стои на чело не само на един от най-добрите отбори, а и на... Вирджиния Рекърдс. Става дума за Саня и нейният мъжки отбор, от който сме почти сигурни, че ще излезе и победителят. В самото начало Саня направи впечатление на строга, безмилостна и стриктна, но после разбрахме, че тя има страхотно чувство за хумор и голямо сърце. Благодарение на опита си в музикалния бизнес, тя е жена, която може да види потенциала в даден човек и да го превърне в звезда. Естествено, за това свидетелстват и нейните финалисти, които се представят по-добре с всеки следващ концерт.


Ето ги и тях:

Иван Радуловски – силен глас, артистични умения, страхотно държание на сцена. Това са най-важните отличителни черти на Иван, който се изявява и като автор на песни – досега е написал около 50, а каналът му в youtube вече се задръства от фенове... Стискаме му палци!

Атанас Колев – за него ще кажем само, че си е със най-сериозната заявка за победител. Рапър, който вече и пропя, Наско покорява зрителите с всеки следващ лайф, заради което и нямаме търпение да видим следващото му изпълнение. За него може да прочетете по-подробно тук, а ние му пожелаваме успех!

Мартин Котрулев – харизма, присъствие на сцена и отново финалист с уникален глас. Той обожава сцената и интерпретациите, завладява всички с чаровната си усмивка и противно на спекулациите – има сериозна приятелка, която показа и в шоуто. Напоследък се появиха слухове, че Саня е хвърлила око именно на Мартин и той щял да спечели Х фактор. Според нас това са просто клюки, които търсят внимание.

Така или иначе, надяваме се тазгодишният победител наистина да си заслужава и да покори както българската, така и международната сцена... Безспорно, сцената на X Фактор е пълна с таланти и сме сигурни, че много от тях ще се превърнат в звезди!