Нашите тела са красиви и няма значение каква форма или размер са. Може да се фиксираме върху недостатъците си, но всъщност човешкото тяло е великолепно, независимо от всичко - и любимата част от тялото на всяка зодия е доказателство за това.

Понякога се срамуваме от собствените си тела. Това са моментите, в които трябва да се погледнем през очите на партньора си. Мъжете може и да имат любима част от тялото на жените, но те често са просто развълнувани да видят жена си без никакви дрехи. Когато гола жена стои пред мъж, който я обича, мъжът не вижда всеки малък недостатък; той вижда само гола и уверена жена.

Тъй като мъжете са визуални същества, е възможно да има определени физически черти в жената, които им се струват особено секси, но това не означава, че изпитват по-малко любов към тялото ви. В крайна сметка е възможно това, което мъжът ви намира за най-привлекателно във вас, дори да няма нищо общо с тялото ви; по-скоро може да е нещо, което не се вижда с просто око. Може да е вашият ум или огромното ви и любящо сърце, което той смята за най-секси от всичко.

Разберете коя физическа черта той обича най-много в зависимост от зодиакалния му знак.

Овен

Не е задължително Овенът да има любима част от тялото, по-скоро има любим тип тяло. Мъжете Овни не могат да устоят на жена, която има физически силно и издръжливо тяло. Той се нуждае от някоя, която няма да изостава от него и е готова за всяко предизвикателство. Жена, която е в добре физическа форма и ще може да издържи пешеходен туризъм или скално катерене.

Телец

Любимата част от тялото за мъжа Телец това са женските извивки. Мъжете Телци са силно привлечени от жени, които имат много изразени и чувствени тела. Мъжът Телец обича да се отдава на всичките си сетива и с кого по-добре да го направи, отколкото с жена с извивки?

Близнаци

Близнаците са известни с това, че имат две страни на личността си - понякога са много социални, а друг път се фокусират внимателно върху партньора си. Любимата част на тялото на мъжете Близнаци са раменете. Мъжете Близнаци не могат да устоят на раменете на жената и тази извивка от шията до ръката им е любима за целувки.

Рак

Любимата част от тялото на мъжете Раци са женските гърди. Те ги обичат. Това може да се дължи на факта, че един от начините, по които можете да утешите някого, е да сложите главата си върху гърдите му, или може би това е така, защото под гърдите е сърцето, а Раците са силно емоционални.

Лъв

Не, че Лъвовете са повърхностни, но те просто наистина харесват красиви жени. Ако една жена е негов тип, с добър външен вид и личност, Лъвът няма да може да устои.

Дева

Любимата част от тялото на мъжете Дева са женските очи. Може да не им личи, но мъжете Дева могат да бъдат доста чувствителни и привързани. Може би затова са привлечени наистина от очите. Ако не могат да спрат да ви гледат и имате дълъг зрителен контакт, трябва да ви е ясно, че той си пада по вас.

Везни

Мъжете Везни са изцяло за дупето. Да, те не могат да устоят на хубавите дупета. Те искат да ги докосват и стискат и няма да имат нищо против партньорките им да обърнат внимание и на тяхното.

Скорпион

Любимата част от тялото на мъжа Скорпион е косата. Мъжете Скорпиони са най-сексуалните от всички зодии и не могат да устоят на жена с красива коса. Възможно е да си представят как дърпат тази коса или просто да се вълнуват, виждайки как жена прокарва пръсти през косата си.

Стрелец

Мъжете Стрелци не могат да устоят на красива усмивка и може би затова са толкова приятелски настроени и забавни: за да провокират усмивка в хората, които срещат.

Козирог

Любимата част от в женското тяло на мъжете Козирог са ръцете. Те могат да бъдат абсолютно омаяни от жена с красиви ръце. Да, те се възхищават на изкусно направен маникюр, но гледат и дългите, красиви пръсти.

Водолей

Мъжете Водолеи не просто обожават краката на жената, те са особено очаровани от коленете ѝ. Ако сте с Водолей, не се изненадвайте, ако те целуват задната част на коленете ви.

Риби

Не казваме, че всички мъже Риби имат фетиш на краката, но те определено обичат красивите крака. Уверете се, че вашият педикюр е винаги поддържан, ако искате да привлечете Риби.