Някога да си усещала, че си свързана с Бел или Ариел на астрално ниво? Вероятно звездите се опитват да ти кажат нещо! Може би ти и любимата ти принцеса на „Дисни” имате сходни качества заради еднаквия ви зодиакален знак? Можете да прочетете в следващите редове.

Овен - Жасмин

Овните са огнен знак, също като Жасмин, ти гориш от кураж, страст и неспирна енергия. Увереността и решителността ти са твои силни, но и слаби, страни, защото ти позволяват да преследваш целите си, но могат да ти докарат и главоболия в любовта (все пак и Жасмин и Аладин не се разбират постоянно!). Овните винаги търсят отговори на лични и метафизични въпроси, те не се страхуват да поемат рискове (като това да летят върху магическо килимче с непознат или да имат тигър за домашен любимец), за да постигнат това, което искат.

Ти си предана, смела, амбициозна, обичаш флиртовете и независимо пред какво препятствие се изправяш, ти се справяш. Овните са най-динамичният и сложен знак, затова можеш да си сигурна, че животът ти никога няма да е скучен.

Телец - Рапунцел

Телците обичат красотата и физическите наслади. Също като Рапунцел (веднъж щом избяга от онази кула!), те са много социални, но понякога могат да изглеждат повърхностни, защото често прикриват истинските си чувства и ги показват само пред много близки приятели. Ти си смела (не бихме искали да се изправяме на пътя ти, ако си разгневена и с тиган в ръка като Рапунцел), надеждна и много, много голям инат.

Телците се стремят да покровителстват хората, които обичат. За тях промяната е трудна (всеки би се чувствал така, ако е живял сам във висока кула цял живот и после изведнъж е изправен пред големия, страшен свят!). Ти имаш добро чувство за хумор и понеже знакът е много чувствен и сетивен, ти си голяма романтичка.

Близнаци - Тиана

Нежни, любознателни, обичливи и жадни за знания, Близнаците са пълни с енергия. Също като Тиана, ти си внимателна, трудолюбива и имаш страст към нови неща (като говорещи жаби).

Много си приказлива – държиш на комуникацията и си търсиш приятели и любими, които могат да поддържат твоето ниво на бъбривост. Имаш неизчерпаема енергия, която не може да бъде укротена, затова си винаги готова за ново приключение.

Рак - Пепеляшка

Раците са творчески личности, емоционални и много чувствителни. Също като Пепеляшка, те са мили и съблазнителни (принцът не можеше да си я избие от главата!). Ти си загадъчна личност, затова другите не трябва да се учудват на твоята мистериозност и ексцентричност, като това да изчезнеш в полунощ без никакво обяснение.

Знакът е под влиянието на Луната, затова Раците постоянно се променят и се изплъзват на другите, но веднъж, щом бъдат уловени от някого, те дълго няма да го забравят.

Лъв - Мулан

Огнен знак, управляван от Слънцето, Лъвовете могат да бъдат описани с една дума: безстрашни. Също като Мулан, ти си инатлива и страстна личност, която обаче е и изключително лоялна. Лъвовете са родени лидери (все пак Мулан поведе цяла армия) и са много уверени.

Лъвовете са честни и приключенски настроени, но биха са тръгнали от живота на любимите си хора, ако това ще е за всеобщото добро (също като Мулан). Най-силната ти страна е, че можеш да постигнеш всичко, което пожелаеш, независимо дали в любовта, или като цяло в живота ти.

Дева - Бел

Девите са грижовни, трудолюбиви и практични хора. Също като Бел, ти си жертвоготовна, лоялна, мила и обожаваш да четеш. Девата е земен знак, така че ти си здраво стъпила на земята. Девите имат безпогрешен морален компас и обичат да постъпват правилно (като това да спасят баща си от затвора на страшен звяр).

Те имат несъкрушима вяра в останалите, затова, дори да ги наранят, дават втори шанс, което доведе до благоприятен развой в случая на Бел и Звяра. Ти притежаваш уникална, нежна красота, която блести по нестандартен, ненатрапчив начин, например в начина, по който общуваш с другите.

Везни - Снежанка

Везните обичат хармонията, постоянството и мира. Също като милата Снежанка, ти си справедлива, неизбухлива, отзивчива и романтична (определено вярваш в сродните души).

Ти си нежна и сърдечна идеалистка. Везните обичат да са на открито и търсят спокойствие във връзките си и в живота като цяло.

Скорпион - Мерида

Скорпионът често е смятан за най-силния зодиакален знак. Те са смели, упорити, страстни и изобретателни. Ти си много мъдра за възрастта си, но понякога си падаш по драмата и неспокойния живот, което поне ти гарантира интересни приключения. Също като Мерида, ти си открита, честна и отстояваш мнението си, тя със сигурност не се влияе от обществото, когато иска да преследва мечтите си.

Скорпионите са добри приятели, въпреки че понякога могат да са ревниви, но по-често са спокойни и имат премерено поведение. Противоречивата природа на знака е причината за твоя динамичен, енергичен и силен характер.

Стрелец - Ариел

Стрелците са игриви, ентусиазирани и вечни оптимисти. Ти обичаш промяната и копнееш за свобода – Ариел все пак размени океана и познатия живот за твърда почва и чифт крака. Ти си екстроверт, който е открит и страстен, въпреки че можеш да си нетърпелива и неспокойна.

Също като Ариел, Стрелците оформят целта в главата си и след това нищо не може да ги спре, докато не осъществят плана си, независимо дали той включва принц, който са спасили от океана, или става дума за ежедневни цели. Ти обичаш да откриваш нови неща и да разнообразяваш живота си, нямаш планове да забавиш темпото в близкото бъдеще.

Козирог - Елза

Козирозите са отговорни, търпеливи и много дисциплинирани. Те притежават изключителен самоконтрол и се водят от практични решения. Козирогът е най-сериозният знак, представителите на тази зодия са самостоятелни, трудолюбиви и отговорни.

Също като Елза, за теб няма нищо по-важно от семейството и близките ти приятели, които са ти като семейство. Заради обширните си познания по всякакви теми, може да изглежда, че си голяма всезнайка, но причината е, че успехите и напредъкът са твоята страст. Под ледената обвивка, ти си чувствителна и вярна, така че който успее да пропука леда и да достигне сърцето ти, ще открие в теб верен приятел за цял живот.

Водолей - Ана

Родените под знака Водолей са уникални и преуспели, те са тези, които започват новите тенденции. Ти си независима и обичаш да се бориш за важни каузи. Също като Ана, ти си темпераментна, чувствителна и енергична, но можеш и да си срамежлива.

За теб светът е пълен с възможности и имаш нужда от постоянна умствена стимулации, за да не ти е скучно. Не можеш да търпиш ограничения (като това да си затворена в някакъв замък, заедно със сестра ти) и жадуваш за свободата да изследваш света. Водолеите обичат вълнуващите разговори с нови и различни хора (или със снежни човеци, наречени Олаф) и затова обичат да са заобиколени с многостранни, интересни личности.

Риби - Покахонтас

Всички Риби жадуват за дълбока, смислена връзка с останалите и със света, тяхната интуитивна и мъдра същност им помага да постигнат тази своя цел. Ти лесно създаваш нови приятелства и в живота ти има най-различни личности (например странен мъж от чужда страна, гладен енот и пърхащо гневливо колибри).

Рибите обикновено са безкористни и обичат да помагат, без да очакват нещо в замяна. Ти си артистична, съпричастна, грижовна и романтична, а когато обичаш – обичаш безусловно.