Сигурно мнозина от вас са попадали на смешката: Хороскопът ми за днес:
- "Чакайте много любов, изненади, подаръци, пари, късмет..." Засега се сбъдва само "Чакайте много"... За да разберете какво да чакате или не през тази година, ще представим за вас кой ще бъде най-добрият ден от 2022г. за всяка зодия.

Овен: Най-добър ден ще бъде 24 май

В този ден вие ще бъдете изпълнени с енергия. Тогава Марс ще премине в Овен заедно с Юпитер и Луната ще предизвикат нов стремеж и желание във вас да преследвате дългосрочната си цел. В този ден съвсем спокойно може да поискате повишение, да започнете бизнес начинание или ново хоби. Марс е носител на действие, а Юпитер води оптимизма със себе си.

Телец: Най-добър ден ще бъде 25 октомври

За телците цялата година ще бъде изпълнена с промени. На 25 октомври ще се наблюдава слънчево затъмнение в Скорпион, което попада във вашия седми дом на партньорствата, така че очаквайте промени в любовта или прояви на романтика. Важно е да обърнете внимание на всички хора, които влизат в живота ви около тази дата, защото се предполага, че слънчевите затъмнения бележат ново начало. Това е страхотно време, в което телците могат срещнат нова любов или да задълбочат вече съществуваща връзка.

Близнаци: Най-добър ден 20 юни

В този ден вашият планетарен владетел Меркурий, подкрепен от Юпитер ще ви подтикне към изразяване на вашата уверена комуникация. Денят е благоприятен да блеснете в социалните мрежи, обществото или сред най-близките си хора. Ще почувствате истинска социална значимост.

Рак: Най-добър ден 13 ноември

Като воден знак през този ден вие ще бъдете истинска водна стихия. На 13 ноември Луната ще бъде във вашия знак. Ще бъдете призовани да обмислите плодородието и съзиданието. Това е един страхотен ден, който може да прекарате със семейството си, или да помислите как да инициирате собствен творчески проект.

Лъв: Най-добър ден 28 юли

Новолунието във вашия знак, подкрепено от Юпитер в Овен е носител на свежа енергия в този ден. Тази енергия може да сложи начало на нещо ново, който търси работа, развитие в кариерата или публичен имидж, тъй като ще имате възможност да се преоткриете.

Дева: Най-добър ден 2 март

В този ден Космосът се изравнява и вие ще изпитате истинско удоволствие от партньорствата си. Ще получите тласък от новолунието в Риби, попадащ в седми дом на вашите взаимоотношения, както и съвпадението на любовните и сексуални планети Венера и Марс. На 2 март девите ще почувстват радост и няма как да откажат на всяка любовна покана.

Везни: Най-добър ден 19 октомври

Везните копнеят за баланс и хармония и точно в този ден звездите ще се наредят във ваша полза. Венера се съединява със Слънцето, като ви осигуряват един страхотен ден да споделите добри новини, да публикувате щастливо селфи или някакво съобщение просто ей така. Денят носи усещане за лекота и радост, затова почерпете всичко от този ден.

Скорпион: Най-добър ден 25 януари

Очаква ви щастлив ден в любовта и общуването. В този ден вашата планета Марс навлиза в Козирог. Това сливане ви дава подкрепа за изразяване на най-истинските си намерения, стремежи и амбиции. Очаквайте обяснения в любов, флиртове и нови страсти, които ще доминират през този период. Това ще продължи няколко месеца, докато Марс завърши преминаването през Козирог.

Стрелец: Най-добър ден 17 август

Светът около вас ще излъчва възможности и приключения в този ден. Влизането на Венера в Лъв ще ви даде възможности за пътуване в края на лятото. Без значение дали става въпрос за семейно пътуване, бягство с половинката или индивидуално пътуване пред вас се отваря възможност за така необходимата почивка и релакс. Не се ограничавайте само с едно пътуване във вашата природа в да пътувате. Творете.

Козирог: Най-добър ден 25 септември

В най-добрия ден за 2022г. можете да се насладите на успехи в кариерата, благодарение на новолуние във Венера, която активира вашия десети дом на работа и публична личност. Луната се противопоставя на Юпитер, насочвайки енергия, която ще доведе до голяма крачка в кариерата ви. Това е момент, в който ще се придвижите нагоре или ще намерите нова възможност за реализиране на вашите цели и мечти.

Водолей: Най-добър ден 6 март

На 6 март Венера и Марс – планетите на любовта и секса, се срещат в перфектна връзка на 0 градуса във вашия знак. В астрологията нулевият градус е мощен критичен градус, което означава, че пред водолеите се открива възможност за благоприятно ново начало в любовта. Не се колебайте около тези дати да казвате да, защото това може да доведе до нещо невероятно.

Риби: Най-добър ден 26 април

Космосът на 26 април вещае добри емоции чрез поддържаща връзка с Луната, Венера, Юпитер и Нептун във вашия знак. Това единство говори за огромна романтика, изцеление, прошка и състрадание. Добра идея е в тези дни да започнете артистичен, музикален или творчески проект.