Какво ни очаква през първия месец от новата година? Дали необвързаните ще намерят любовта, а семейните ще увеличат членовете на семейството? Време е да разберем още сега.

Овен

Месецът се очертава да бъде наситен с много положителни емоции. Опитайте се да извлечете максимума от всеки един миг.

Необвързани: Първата седмица на месеца е изключително подходяща за започване на нова романтична връзка. Сложете си усмивката и не се притеснявате да направите първата крачка.

Обвързани: Сега е най-подходящия момент да обсъдите с половинката си всичко, което ви притеснява или искате да се промени във връзката ви. Проведете всички сериозни разговори и се изяснете, ако искате взаимоотношенията ви да имат бъдеще. 

Телец

Вас, Телци, ви очакват дълко жадувани промени в любовта и живота като цяло. Приемете всяко ново начало с усмивка и бъдете сигурни, че най-доброто тепърва предстои. 

Необвързани: Януари не е от най-благоприятните за започване на нова връзка. По-добре стойте далече, ако не искате да се разочаровате и да страдате дълго след това.

Обвързани: Възможно е с половинката ви да имате известни трудности през този период. Запазете добрия тон, въпреки негодуванията на партньора си и бъдете отворени да направите компромис в името на общото ви благо. 

Близнаци

Януари ще бъде изпълнен с много ангажименти и излизания. Постарайте се да отделяте достатъчно време за всички, защото някои от новите контакти ще са ви изключително необходими в най-близко бъдеще. 

Необвързани: Концентрирайте се върху приятелите си и не отказайте покани. Някоя от тях би могла да бъде началото на нова връзка, която да ви внесе щастие в живота ви. 

Обвързани: Време е да обърнете внимание на половинката си, която в последните месеци се чувства леко пренебрегната. Излизайте, пътувайте, споделяйте всеки възможен миг заедно. 

Рак

Щастливата ви година е тук, мили Раци! През януари ще се наложи да положите малко повече усилия както в любовта, така и в кариерата, но след това ще берете с усмивка плодовете на успеха.

Необвързани: Началото на годината няма да ви донесе нищо кой знае какво. Но само почакайте - след втората половина на месеца нещата ще започнат да се подреждат във ваша полза и доста интересен човек ще се появи и преобърне живота ви.

Обвързани: Макар и да имате дълга връзка, не забравяйте да полагате усилия за нея ежедневно. Никой не обича да се чувства като даденост, нали? Погрижете се за любимия, ако искате да бъдете заедно.

Лъв

Забавете темпото и отделете качествено време на тези, които обичате. Хаотичността и забързаният ритъм е време да останат на заден план. Внимавайте със здравето си.

Необвързани: Избирайте много внимателно авантюрите и по-точно хората, с които прекарвате времето си. Както знаете първото впечатление невинаги е най-правилното, а чарът губи своята сила, когато разумът надделее.

Обвързани: Бъдете готови да подобрите комуникационните си умения, ако желаете да продължите връзката с настоящата си половинка. В противен случай рискувате всичко.

 

Дева

Това е вашето време. Очакват ви толкова радостни мигове, че най-после е време да си дадете необходимата почивка. Към края на месеца бъдете нащрек за възможни измами. Дибрата новина е, че дори и те няма развалят настроението ви.

Необвързани: Спрете да търсите идеалната половинка. Пуснете се по течението и внимавайте да не ви се наложи да направите труден избор.

Обвързани: Сега е моментът да обърнете достатъчно внимание на половинката си, която, за жалост, търпи капризите ви през последните няколко месеца. Поглезете го и му покажете колко много значи за вас.

Везни

Ново начало, нов късмет. Годината ще започне повече от успешно. Оставете тревогите и грижите в миналото и погледнете оптимистично към новото начало, което ви предстои.

Необвързани: На хоризонта има много нови потенциални кандидати, които ще се борят за вниманието ви. Вслушайте се в сърцето си и внимавайте с избора.

Обвързани: Любовта и мирът ще останат непокътнати при семейните двойки. Организирайте си кратко пътуване и избягайте от реалността поне за ден-два, в които да се насладите само на компанията си един с друг.

Скорпион

Целият месец януари ще бъде приказен за вас, Скорпиони. Ще се радвате на прекрасно настроение и прекрасни възможности във всяко отношение.

Необвързани: Тези, които все още са свободни най-после ще намерят човека, който да внесе щастие и да балансира живота им. 

Обвързани: Избягвайте грубите спорове и лошото отношение към партньора си. Подбирайте внимателно всяка своя дума

Стрелец

Периодът е изключително благоприятен за дълго чакано пътуване и много, много романтика. Преди да се впуснете, в каквото и да било обаче, обърнете внимание на здравето си.

Необвързани: Социалният ви живот ще е в разцвета си през следващите седмици. Излизайте с приятели при всяка възможност, защото любовта ви чака зад ъгъла. 

Обвързани: Настроението ви е бъде леко носталгично през почти целия месец. Опитайте да се избавите от депресията и отганизирайте романтично бягство с половинката. 

Козирог

Началото на годината може да донесе някои проблеми в любовния ви живот, но с течение на времето всичко ще се изглади. Вашата увереност е най-големият ви коз, не го забравяйте.

Необвързани: Свободните ще оценят повече отвсякога свободата си. Краят на месеца обаче, ще се окаже повратна точка в отношенията с интересен човек.

Обвързани: Представителите на зодията, които имат връзка, ще се радват на още по-крепки и задълбочени отношения с любимия човек. Дали не е време да помислите за създаване на семейство?

Водолей

Не се фокусирайте върху неосъществими планове и бъдете спокойни, защото всичко ще върви по план. Оставете си и малко време, в което да планирате малка ваканция с партньора си. 

Необвързани: Сега е точното време да потърсите любовта на живота си. Дръжте очите си широко отворени и все пак внимавайте да не се окажете измамени.

Обвързани: Януари е месецът, който е изключително подходящ за взимане на сериозни решения. Не се колебайте и обсъдете с половинката си възможността за увеличаване на семейството и преместване в нов дом.

Риби

Месецът е повратна точка в много отношения за вас, Риби. Месецът е идеален за провеждане на сериозни разговори и за бъдещето на вашето връзка. Ако сте планирали семейство, то действайте смело, но за всеки случай проверете здравето си.

Необвързани: Ако все още сте необвързани, тогава почакайте, защото съвсем скоро на вратата ви ще почука някой, който ще плени сърцето ви. Втората седмица на месеца е изключително подходяща за започване на нова романтична връзка.

Обвързани: Хората, които имат връзка, могат да очакват много щастие и удовлетворение в любовния си живот през месеца. Поддържайте ясна комуникация с партньора си и не оставяйте място за неясноти.