Какви вълнения ще донесе първият месец от новата година? Очакват ли ни вълнуващи пътешествия или пък нови запознанства? Какво са ни подготвили звездите за месец януари?

Овен

През месец януари, голяма част от вас Овни ще отворят нова страница в своя живот. Възможно е да приключите отношения с хора, които от известно време ви затормозяват и по този начин да освободите място за нови и обещаващи такива. При всички случаи ще успеете да откриете нови хоризонти, както в личен, така и в професионален план.
След средата на месеца ще участвате в различни социални събития и ще успеете да срещнете хора, които да са ви полезни за бъдещата реализация. Ще се представите в най-добрата ви светлина, но за целта е важно да внимавате с прибързаните и недомислени изказвания.

Телец

През януари, вие, Телци ще имате нови и интересни преживявания. В личен план е възможно да афиширате връзка, да затвърдите отношения с любим човек или да получите интересни покани и предложения.
След 10.01. се очаква да имате голям пробив в кариерата и да постигнете значителни професионални успехи. Нещата ще ви се случват от само себе си и с не много усилия.
Някои от вас ще променят визията или представянето си пред хората.

Близнаци

За вас, Близнаци, месец януари ще бъде пълен с емоции и интензивни преживявания. Ще сте склонни да драматизирате и да виждате нещата негативно. Не е изключено да си правите прибързани заключения за хората, с които сте в контакт и за това е важно да се постараете да не действате или говорите прибързано.
Възможно е да си имате работа с чужди пари и инвестиции, както и ангажименти покрай наследства, кредити или заеми.
Добре би ви се отразила разпускаща почивка или отдаване на любимо хоби или спорт.

Рак

Вие, Раци, през месец януари ще сте ангажирани предимно с партньорствата си. Голяма част от вас ще изясняват отношения с най-близкия човек и ще са свръх емоционални във връзка с тези разговори. Ако съумеете да запазвате самообладание и да излагате гледната си точка спокойно и без да натяквате стари прегрешения, може да стигнете до важни компромиси и да постигнете разбирателство.
Възможно е голяма част от вас да решат да обогатят гардероба си през месеца и да променят визията си, подлагайки се на различни козметични процедури или манипулации.

Лъв

На вас, Лъвове , месец януари ще предложи интересни флиртове и забавления. Някои от вас ще прекарат по-голямата част от свободното си време с най-близките си хора и ще се погрижат за жилищата и домашния си уют.
След средата на месеца очаквайте изненадващи обаждания, съобщения или доставки.
Добре е да сте внимателни със средствата ви за предвижване и комуникация и с документите, които получавате или подавате.

Дева

Месец януари ще бъде изключително интензивен за вас, Деви. Ще хвърчите по задачи и ще се ангажирате с повече неща, отколкото можете да поемете. В някои случаи е възможно да не довършвате започнатото или да го претупвате, което не е изключено да ядоса заобикалящите ви хора.
След средата на месеца ще успеете да отделите достатъчно време на любим човек и ще изкарате ползотворно време с него в приятна атмосфера.

Везни

За вас, Везни, основната тема на месец януари ще бъде любовта. Ще сте изключително чувствителни и любвеобилни и ще имате нужда от близост и рамо, на което да се облегнете и отпуснете.
Голяма част от вас ще успеят да отделят много време и внимание на децата си или ще се отдадат на различни спортни активности или друг вид хобита.
Възможно е също така да въведете промени в хранителния си режим и да обогатите гардероба си.

Скорпион

През месец януари, вие, Скорпиони ще имате възможност да стартирате важни за вас проекти благодарение на човек от социалната ви среда. Не е изключено също така да успеете да намерите решение на отдавна тормозещ ви проблем.
След средата на месеца ще ви стане леко напрегнато в работа и за това е най-добре да успеете да се отделите от хаоса на социалната ви среда и да намерите начин да починете и релаксирате.
Голяма част от вас ще са влюбени и доста силно идеалистични по отношение на любимия човек.

Стрелец

През първия месец от новата година, вие, Стрелци ще сте изключително фиксирани върху финансовото си състояние и ще сте много прагматични. Няма да сте склонни да хабите усилията си на вятъра и да не виждате реален резултат от действията си. Ще търсите подобаващо ви се възнаграждение и ще гоните печалба.
Докато вършите ежедневните си ангажименти е възможно да се натъкнете на интересни хора, които да ви обогатят и да разширят мирогледа ви и които в последствие да се окажат ключови за вашия живот, както в личен, така и в професионален план.

Козирог

Вие, Козирози, през месец януари ще срещнете признание за отминали усилия и ще получите похвала за качествата, уменията и талантите ви. При всички случаи ще успеете да изпъкнете и най-вероятно ще получите интересни предложения за бизнес или съвместна дейност.
След средата на месеца не са изключени конфронтации с партньора или с близък до вас човек във връзка с общи финанси или съвместни дейности, на които е важно да не реагирате пресилено и едностранчиво.

Водолей

При вас, Водолеи, в началото на месец януари са възможни семейни ангажименти или работа покрай дома и обзавеждането ви. Ще сте много по-затворени и интровертни от обикновено и ще имате нужда от почивка, разтоварване и домашен уют.
След средата на месеца е възможно да се отдадете на любов и романтични изживявания с човек, когото харесвате.
В работата е много вероятно да станете обект на интриги и недоброжелатели.

Риби

Вие, Риби, ще сте изключително комуникативни и общителни през първия месец от новата година. Много е вероятно да научите много нови неща, да получите интересни доставки, обаждания или съобщения, както и да предприемете кратки пътувания.
Не е изключено да ви се наложи да се доказвате в службата и да защитавате уменията и възможностите си пред недоброжелатели. Добре е да не се претоварвате и е важно да си оставите време за почивка или любимо хоби.