Всеки има различни предпочитания, когато става дума за сериали? Но дали зодиакалният ни знак оказва влияние върху телевизионните ни вкусове? 

Овен 

"Къща от карти"

"Малки сладки лъжкини" 

"Живите мъртви"

"Вътрешна сигурност"

"Момичета"

Обичам да бъдеш начело на компанията и ето защо сериалите, които ти допадат, представят силни лидери. Но импулсивността ти понякога може да доведе до неприятности - като при Хана Хорват от "Момичета".

Телец

"Момичетата Гилмор"

"Приятели"

"Непорочната Джейн"

За теб комфортът е изключително важен и умееш да цениш малките неща в живота. Нуждаеш се от здрав социална среда и възможност да изявиш чувствителната си страна. 

Близнаци

"Как да се измъкнеш с убийство"

"Клонинги"

"Момчетата от Медисън Авеню"

Близнаците търсят драма във всяко телевизионно шоу. Те са запленени от мисловните игри и заплетени ситуации в отношенията.

Рак

"Кръгът на Доусън"

"Нешвил"

"Изгубени"

"Зловеща семейна история"

Чувствителните Раци могат да оценят сериали, в които има много обрати и заплетени отношения. Загадките също са по вашия вкус.

Лъв

"Куантико"

"Пожарникарите от Чикаго"

"Джесика Джоунс"

Обичате да сте в светлината на прожекторите. Ето защо не е изненадващо, че ви привличат сериали, в които актьорите са поставени именно в такава ситуация. 

Дева

"Скандал"

"Стрелата"

"Али Макбийл"

Една от най-известните представителки на зодия Дева е Бионсе. Ето защо можеш да следваш нейните предпочитания, когато става дума за телевизионни сериали. Такива, в които главните герои имат силни лидерски качества и са взискателни към всичко. 

Везни

"Игра на тронове"

"Имението Даунтън"

"Моделиерката"

Гледането на сериали възприемате като колективно занимание. Ето защо обичате да се наслаждавате на сериали с много герои, които постигат всичко с много чар. 

Скорпион

"Империя"

"Клюкарката"

"Шерлок"

Скорпионите са решителни и дейни. Ето защо любимите ви сериали трябва да бъдат точно такива. 

Стрелец

"Сексът и градът"

"Имало едно време"

"Слийпи Холоу"

Винаги търсите скрит смисъл, точно като Кари Брадшоу. Представителите на зодия Стрелец копнеят за приключения и мистерии. 

Козирог

"Закон и ред"

"Вице"

"Черното огледало"

За вас усилната работа и практичността са на първо място. В сериалите е важно да има заплетени ситуации и герои, които трудно могат да бъдат разгадани. 

Водолей

"Анатомията на Грей"

"Светкавицата"

"Ориндж Каунти"

"Кое е това момиче"

Приятелските отношения са това, което искате да виждате в един сериал. Допадат ви леко ексцентрични, но остроумни сериали. 

Риби

"Туин Пийкс"

"Клуб Веселие"

"Друговремец"

Въображението ви е силно развито и поради тази причина обичате сериали, в които то може да се развихри. Разбира се, романтичните сериали също са на първо място в списъка.