Остават броени дни до най-вълшебното време от годината и вече нямаме търпение да се потопим в духа на Коледа. Събирането на цялото семейство, вкусните угощения и мечтаните подаръци са основните съставки на празника.

И тъй като избирането на подарък за най-близките ни хора понякога може да се окаже стресиращо изживяване, днес ще ви улесним. Представяме 4 идеи за коледни изненади, които ще допаднат на всеки. 

Смарт очарование

Понякога е нужно малко вдъхновение, за да развихрите въображението си. Можете да го получите с новия Nokia 7.2 – не просто телефон с елегантен дизайн на достъпна цена.

Той е първият смартфон на култовата марка, който комбинира технологията PureDisplay с тройна 48 MP камера и оптика ZEISS. Nokia 7.2 ще ви даде възможност да творите и обработвате снимките си с разнообразие от Bokeh ефекти, да гледате видео, което се преобразува в реално време в HDR с до милиард цветови нюанса, и то без да се тревожите за живота на батерията, както и още много функции, които го превръщат в неустоим коледен подарък.

Луксозно бягство извън града

Екзотичните почивки и бляскави хотели вече са достъпни за всички. В Luxury-Discounts всеки има възможност да запази мечтаната почивка в страната или чужбина с огромна отстъпка.

Луксът вече е за всеки, благодарение на 20-70 % отстъпка на дата от намалената цена. И тъй като може би на някои им се струва, че хотелите от висок клас на са за всеки, Luxury-Discounts доказва, че има изгодни оферти за всеки. А на празника всеки от нас може да се превърне в Дядо Коледа и да зарадва половинката си със звездно бягство от студеното и сиво време.

Бляскав подарък за по-различна Коледа

Най-вълшебното време от годината задължително върви ръка за ръка с красотата и звездната визия. И за да не нарушаваме традицията, тази година верига оптики Grand Optics ни предлагат красиви изкушения под формата на диоптрични и слънчеви очила с кристали Swarovski. 

Колекцията за 2020-та година е идеалният комплимент за всяка силна и уверена жена. Лесно е да зарадваме важните дами в живота ни, а през декември при всеки закупен чифт на марката от оптики Grand Optics, ще получим и комплимент колие с кристал Swarovski. Блясъкът никога не е бил толкова изкушаващ, нали?

В царството на обувките

Коя е любимата част от гардероба на всяка дама? Обувките, разбира се. А истината е, че няма представителка на нежния пол, която не би се зарадвала на чифт качествени и модерни обувки за сезона. 

В онлайн магазин за обувки Galdini и този сезон откриваме разнообразието, от което се нуждае всяка жена. А най-хубавото е, че можем да се поглезим сами с чифт нови и сладки зимни вседеходки. 

Изненади ще има за всички

Когато коледното пазаруване предстои, няма как да не се замислим за бюджета. Добрата новина е, че тази година няма за какво да се притесняваме, когато можем да разчитаме на Cash Credit. Те отново са до нас, за да ни помогнат и да направят празника ни още по-хубав.

А защо да не спечелим нещо и за самите нас? От 11.11 до 11.01.2020 година всеки, който е получил кредит от Cash Credit, участва в томбола за спечелването на нов автомобил. Тази година празниците обещават да бъдат по-щедри от всякога.

Коледа наближава и няма нищо по-хубаво от това да видим усмивките върху лицата на любимите ни хора. Весели празници!