Стефана Белковска ви кани на представянето на дебютния си роман "Чаках точно теб". Заповядайте на 23 ноември, сряда, от 19:30 часа в клуб РМ, за за да се потопите за първи път в магията на най-вълнуващата любовна история, която сте чели някога. В света на "Чаках точно теб" ще ви отведат Kонстантина Живова, Гери Турийска и Ралица Генчева, които ще прочетат любимите си откъси от книгата. И тъй като любовта е като любима песен - връхлита ни като тайфун, завърта ни в обаянието си и накрая ни оставя без дъх, ще се насладим на едни от най- прекрасните изпълнения на Вяра Атова и Валентина Христова Александрова. 


Лондон. Блясък. Слава. Пари. Тя мечтае за любов. Той мечтае за любовта на целия свят. Анина цял живот бяга от миналото си и не допуска хората до себе си. Всичко обаче се променя в мига, в който среща Джейсън – изгряваща поп звезда със смели мечти за звездно бъдеще, свикнал да се бори за онова, което желае. Да спечели сърцето на Анина обаче се оказва по-лесно, отколкото да го запази. Когато групата му оглавява класациите на Острова, Джейсън се потапя в морето на славата и връзката с Анина остава на заден план. По-силни ли са кошмарите на миналото от смелостта да се пребориш за човека, когото обичаш? Можеш ли да избягаш, когато всички пътища водят назад? Колко всъщност струват мечтите, когато любовта се превръща в разменна монета?


"Трудно е да кажеш нещо за книга, която те е оставила без думи. Бъдете готови да се върнете в моментите, когато сте били най-щастливи ив тези, в които сте дишали на пресекулки от страх. Изживях хиляда живота за минути – в часовете, в които се потопите в редовете на Чаках точно теб, всички нечии вселени ще станат ваши вселени. Това не е поредната романтична история, това е роман за смелите – тези, които имат куража да умират от любов и да оцеляват след нея. А любовта никога не умира – тя се преражда, дори когато мислим, че вече е изпепелена. Но дали се завръща такава, каквато очакваме?" Ралица Генчева, автор „Този път, за да ме чуеш“ / Charly Wilde