Може би си мислиш, че постоянните игри те правят потаен и секси, но това не работи при мен.

Когато ти отнема час, за да ми отговориш, това не ме поставя на тръни. Започвам да се чудя какво правиш. По този начин не те искам повече, а точно обратното.

Не искам да съм резервен план. Не искам да те притеснявам с моята отдаденост.

Ако ще ме игнорираш с дни, бих приела, че не се интересуваш от мен. Тази липса на усилие би ме отблъснала, би ме убедила да те оставя.

Същото е и, когато отмениш плановете ни. Ако не искаш да ме опознаеш, ще приема, че имаш друга до себе си. Ще разбера, че не съм твой приоритет.

Съжалявам, но странните ти комплименти и харесванията на снимките ми не са достатъчни. Аз имам достатъчно неща за вършене. Не мога да те чакам вечно.

Няма да губя времето си с теб.

Няма да те карам да ме обичаш. Предпочитам да прекарам времето си с човек, който знае колко струвам и няма нужда да го карам да прекарваме време заедно.

Колкото повече смесени сигнали ми пращаш, толкова по-голяма каша се получава в главата ми. Така губя интерес. Твоето пренебрежение ми влияе негативно. То ме кара да се чудя защо се опитвам.

Ако се отнасяш с мен, както трябва, то аз ще отвърна със същото. Ще те накарам да се чувстваш обичан и оценен.

Но егото ти… То ме кара да стоя далеч от теб. Няма да се правя на детектив и да търся каква е причината за държанието ти.

Харесвам те, но няма да съм малкото ти кученце, което тича след теб. Няма да ме видиш пречупена.

Ако не ми отделяш нужното внимание, аз ще направя същото.