Животът ви набира скорост, Козирози. Трябва да работите усилено, за да достигнете определени върхове в кариерата си и да подобрите финансовото си положение. Ако действате решително, без да отлагате момента на избор, всичко ще се получи. Влиянието на Слънцето в Дева променя отношението към живота, като повишава нивото на критичност. Недостатъците се виждат от пръв поглед, безсмислено е да отричате очевидното. Можете да използвате силата на този период, като си поставите цел да се отървете от лошите навици. Личният живот по време на жътвеното пълнолуние през септември ще заблести с нови цветове. Случайните връзки остават в миналото, семейните ценности са в центъра на вниманието. Съпрузите ще успеят да преодолеят кризата в отношенията, а необвързаните ще намерят своето щастие.

Събитията от началото на септември ще изискват нестандартни действия. Съдбата ще реши да организира изпитание на силите и ще подхвърли серия от проблеми. Хороскопът съветва да не се отклоняват от планираното: късметът ще дойде оттам, откъдето не са очаквали. Може да се появи покровител или просто да има късмет за добрите хора. Заедно можем да обърнем ситуацията в правилната посока. Тъй като Венера в Дева рационализира живота, ще стане по-лесно да довършите започнатото. Благодарение на това ще бъде възможно да се направи това, за което отдавна се мечтае, но не е достигало с всички сили. Време е да изхвърлите боклука от къщата, да възобновите прекъснатите отношения и да се погрижите за здравето си. Ако проявите капка постоянство, в живота ви ще се появи нещо ново и със сигурност добро.

Промените в настроението в средата на месеца показват промени в природата, които се готвят. Периодът на почивка и безгрижни забавления е към края си, време е да увеличите темпото. Най-добрият начин да се помирите с реалността е да пътувате. Все още можете да уловите частица от лятото, а в същото време да решите делата си. Намесата на Меркурий в Дева ще ускори процесите, тъй като той веднага ще посочи подходящите моменти. Достатъчно е да се утвърдите в своя избор и да вземете окончателно решение - и събитията ще се развият фамозно. Въпреки че по-рано обстоятелствата не благоприятстваха решаването на жилищния въпрос, ситуацията ще се промени драстично. Големите сделки ще започнат да се появяват една след друга.