"Да обичаш красотата е вкус. Да създаваш красота е изкуство.", Ралф Емерсън

Култът към красотата е познат от древни времена. Но за разлика от предците ни, през 21-ви век всеки от нас може лесно да разкрие блясъка си по най-добрия начин.

Красотата вече има нов дом - място, на което на пиедестал сме именно ние и нашите желания. Стремежът към естетика е поставен на първо място и няма теми табу.

Точно 4 години след откриването на клиниката за естетика и дерматология Derma-Act почитателите на красотата бяха изненадани с откриването на втора клиника - Derma-Act Infinity

 "Красотата е вечност, взираща се в собствения си образ в огледалото.", Халил Джубран

Иновативни услуги, ново и по-богато портфолио, гостувания на международни експерти са само малка част от всички прекрасни изненади, които ни очакват на адрес ул. „Папрат“ 6В.

Какво да очакваме от Derma-Act Infinity

Грижата за кожата е основен приоритет за всеки, който държи на красотата. Dermalinfusion е специална процедура за подмладяване, която действа на принципа 3в1. Тя ексфолира, почиства в дълбочина и инфузира със серум, който е обогатен с полезни вещества за различни типове кожа.

Понякога не е лесно да скрием линиите на времето, но на помощ идва TempSure® Envi. Това е безоперативна апаратна процедура от ново поколение, което стяга отпусната кожа на лицето и тялото чрез радиочестотна енергия. Именно тази енергия стимулира производството на нов колаген и освен стягане на кожата постига и намаляване на целулита.

Свикнали сме да пътуваме много километри и да посещаваме съседни страни за трансплантация на коса, но подобна загуба на време вече не е необходима. В Derma-Act Infinity се предлага трансплантация на коса и пластична хирургия. 

Стремежът към вечна младост е добре познат на всеки. Новата противостарееща терапия прониква до по-дълбоките слоеве на кожата. Morpheus8 възстановява колагена и намалява бръчките с помощта на радиочестотна енергия.

"Красотата е обещание за щастие.", Стендал

Новият съюзник на женската красота

Няма граници за красотата и зад това твърдение застават Диляна Попова, Виктория Фазлийска, Стефани Обадиару, Десислава Савова и Петър Стойчев. Тяхната мисия е насочена към всички, които все още се притесняват да говорят за естетични процедури и доказват, че всеки може и заслужава да бъде най-добрата версия на самия себе си.

Derma-Act Infinity е мястото, което ни осигурява модерна и спокойна атмосфера. Именно това е тайната на непреходното очарование. Единствените граници, които съществуват, са тези, които сами си поставяме. А за да изглеждаме и да се чувстваме отлично, винаги можем да се доверим на професионалисти, които знаят от какво точно се нуждаем, за да се превърнем в най-добрата си версия.