Близо пет месеца след загубата на сина си Джак в 20-та седмица от бременността, Криси Тийгън отправя призив към приятелите и близките си да я оставят намира.

36-годишната американка, която има две деца от певеца Джон Леджънд, а през октомври миналата година изгуби третото им дете, сподели в Инстаграм, че се подлага на нов курс на ин витро оплождане. Криси помоли хората да спрат да я питат дали е бременна, защото е много трудно да чува подобен въпрос в този така чувствителен за нея период.

Тя написа в социалните мрежи:

"Здравейте, исках да ви кажа, че съм в средата на друг ин витро цикъл, за да спася възможно най-много яйцеклетки, надявайки се да създам силни, здрави ембриони. Честно казано, инжекциите не ме притесняват... Карат ме да се чувствам като лекар/химик... Но подуването е лошо, така че спокойно ви моля да спрете да ме питате бременна ли съм. Въпреки че знам, че е казано от вълнение, с добри намерения, ми е трудно да го чуя, защото съм обратното на бременна! Спрете да питате хората, които и да било, дали са бременни."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

 

В момента Криси Тийгън и Джон Леджънд са родители на 5 годишната Луна и 3 годишния Майлс. Надяваме се скоро да споделят новината, че очакват третото си детенце.