Любовта е прекрасното пътешествие на двама души, което може да трае вечно.

Не всеки има щастието да я открие от първия път, а ако ти все още търсиш любимия или любимата, можеш да провериш как ще се срещнете. Само намери своята зодия и разбери!

Овен

Овенът е лидер, който привлича хората около него като магнит. Най-вероятно ще срещнеш любовта на конференция или на някой поход далеч от дома.

Телец

Телецът ще се запознае с половинката си с помощта на свои роднини или приятели. 

Близнаци

Близнаците се адаптират бързо и могат да открият щастието навсякъде. Обичаш да се забавляваш и да помагаш. Ето защо ще се запознаеш с любимия или в някой бар, или в приют за животни.

Рак

Ракът е интроверт, но и истински приятел. Обича да е у дома и да събира антики. Ще срещнеш половинката си в някой антикварен магазин, когато и двамата посягате към онази красива картина.

Лъв

Лъвът защитава себе си и не се извинява за нищо. Обича да е център на внимание и е самоуверен, като му харесва и да го показва. Ще намериш любовта в пиесата, в която участваш, или на други място за талантливи хора.

Дева

Девите са креативни и грижовни, но и елегантни. Девата ще намери половинката си вероятно на някоя изложба с вино в ръка.

Везни

Везните обичат да се потапят в красотата около тях. Обичат музиката и магазините. Ще откриеш партньора си на някое събиране в заведение в четвъртък вечер.

Скорпион

Скорпионът обича предизвикателствата и физическата активност. Ще срещнеш любовта във фитнеса.

Стрелец

Стрелците са независими и мразят да им се налага чуждо мнение. Вероятно е да срещнеш половинката си на някой протест или политическа кампания, както и други каузи, които подкрепяш.

Козирог

Козирогът е амбициозен и мултифункционален. Като негов представител ти обичаш да създаваш различни неща за дома си. Дали няма да срещнеш Единствения в магазина, от който купуваш консумативите за тези проекти?

Водолей

Водолеят е мъдър, обича работата в екип и да е в обществото. Ще намериш любовта, докато си доброволец в някоя кампания.

Риби 

Рибите обожават живота им да се случва като по филмите. Те са нежни и не могат да откажат излизанията навън, но ти го знаеш, защото си представител на тази зодия. Ще откриеш своята приказка на някоя прожекция, парти или на разходка по плажа.