Всеки от нас има тайни желания, които никога не би споделил с другите. Но как да разберем за какво точно мечтае в леглото партньорът ни? Оказва се, че зодиакът знае отговорите.

Овен

Експерименти в леглото. Вие, Овни, сте изключителни експериментатори в леглото и обичате интересните неща – дори онези, които могат да бъдат опасни за вас. Невинаги сте готови обаче да си го поискате още повече, защото звучи малко прекалено. Първо се уверявате, че човекът до вас е също толкова див под завивките, каквито се и вие, и тогава разкривате своите сексуални желания.

Телец

Да ви казват какво да правите. По принцип обичате вие да командвате другите и да се налагате, но не и в секса. Разкрихме ви, Телци! Когато сте в леглото с партньора ви, обожавате да ви се казва и да чувате какво доставя му удоволствие, какво трябва вие да направите и да ви говорят мръсно. Това направо може да ви подлуди!

Близнаци

Секс на необичайни места. Говорим за места, на които наистина не бихте искали да ви хващат как правите секс – в къщата на родителите ви, на дивана по време на диво парти, в тоалетната на някой бар и други. Тръпката, която се поражда от опасността да ви хванат на калъп на тези места и нетипичността им за такъв тип дейност, може да възбужда на максимум.

Рак

Груб секс. Всички знаем колко невинни и любвеобилни изглеждат Раците, и те наистина са такива! Но когато става дума за секс – на Раците им харесва да го правят грубо и като за последно. Здраво, бързо и неприлично – така обичат те. Никога обаче не биха си поискали това сами. Те са малко срамежливи в леглото от начало и отнема известно време, докато се отпуснат и разкрият пред партньора си, но веднъж случи ли се – пригответе се за чудеса!

Лъв

Продължителна любовна игра. Направо полудявате, когато вашия избраник отдели достатъчно време да ви предразположи за неприлични игри, почти до момента, в който сте готови да свършите, без даже да сте почвали. Обожавате, когато партньора ви знае какво точно да направи, къде и как да ви докосне. Трудно удържате фронта, когато някой подходи по този начин с вас, но после сексът е много по-приятен и много по-страстен, стига любовната игра да е била достатъчно продължителна и свършена добре.

Дева

Да ви завържат. Да отдадете пълен контрол над себе си на вашия партньор, който сам да разбере какво ви харесва и да ви го направи, отнема вашия здрав разум и политате към Рая. Може да вържат ръцете с белезници, шал, вратовръзка или каквото и да е друго – изключително много ви допада идеята да играете тази игра, в която вие сте там и само усещате цялото удоволствие със едни сетива, докато други са приятно контролирани.

Везни

Да правите тройка. Обикновено винаги се стремите към баланс, Везни, но за вас няма нищо по-възбуждащо от това да правите тройка. Харесва ви динамиката, по време на секса, и да правите секс с не един, а двама други души, ви се струва супер вълнуващо и секси. Понякога дори се създава малко състезателна атмосфера по време на акта (кой го прави по-добре) и това още повече ви разпалва.

Скорпион

Да бъдете доминирани. Всички ви познаваме, Скорпиони. Знаем колко доминантни сте по принцип и как обичате да имате контрол над всичко и всички, които ви заобикалят. Харесва ви да се налагате, да се закачате и да доминирате. Избирате си партньори, които знаете как да накарате да ви доставят удоволствие и да изпълняват всяко ваше желание в спалнята. Истината е обаче, че това, което наистина ви подлудява под завивките, е някой да доминира вас. Някой да прави каквото иска с вас, по начин , който е приятен и за двама ви. Някой, който да ви казва какво да правите, коя дреха да съблечете, къде да се докоснете и в коя поза да застанете.

Стрелец

Да ползвате секс-играчки. Авантюристи в дъното на душата си, вие сте готови да стигнете и до крайности в секса. Секс-играчките ви представляват интерес и бихте експериментирали с много от тях. Дори би ви харесало да ги включите в секса с друг човек – считате , че интересния и забавен секс е доста сплотяващ двама души, които ги кара да се изкачват до нови хоризонти.

Козирог

Да ви казват колко добре се справяте по време на секс. Да чувате и виждате колко добре си вършите работата, по време на секс, ви действа супер удовлетворяващо и възбуждащо – кара ви да вършите всичко с още повече страст и хъс, за да може партньорът ви да достигне до Седмото небе.

Водолей

Да накарате партньорът ви да свърши пръв. Може би всичко идва от алтруистичната ви натура, но вие просто обожавате да знаете, че сте доставили оргазъм на вашия партньор и е свършил пръв. Това дори ви възбужда до толкова, че не ви трябва много да свършите и вие, и то с още-по голямо удоволствие.

Риби

Да сте отгоре. Сладки и нежни, вие, Риби, изобщо не сте такива, щом стане дума за секс. Обожавате да сте отгоре и да гледате партньорът си, докато се забавлявате интимно. Искате да виждате точно колко удоволствие изпитва от начина, по който се движите върху него и начина, по който го карате да се чувства. Това толкова много ви възбужда…