Каквато и да е идеалната ти представа за посрещането на Нова година, сценарият да си в райска атмосфера и сред най-красивите ангели няма как да не ти се струва привлекателен. Предизвикай и ангелчето, и дяволчето в теб, като ги заведеш на NYE2017 – Welcome to Paradise - единственото Новогодишно парти, на което ще имаш възможност да споделиш празника не само с най-близките си хора, но и с емблемата на българския хип-хоп 100 KILA, и с румънската поп сензация Lariss.

Грандиозното събитие в Paradise Center ще се отличава с уникалната multiroom концепция, която организаторите от FlyEvents налагат вече няколко години и правят най-запомнящите се Новогодишни партита. Можеш да избереш между няколко различни зали в мола, всяка със своята характерна атмосфера, музика и програма, и да блеснеш на парти, което ще задоволи и най-претенциозните дами.

Ще ти разкрием само, че менюто в Новогодишната нощ е поверено на световноизвестни готвачи, а за настроението ще се погрижат едни от най-големите имена на българската и румънската поп, хип-хоп и R&B сцени - освен Lariss и 100 KILA, на ушенце ще ти пеят и Ice Cream, Billy Hlapeto & Lexus, DJ Doncho, DJane Emma, Mister V. Като част от зрелищното шоу е предвидена и уникална 360-градусова прожекция, която ще превърне основната зала - Sofia Event Center, в Новогодишна видео приказка.

Партита ще се вихрят и в Playground Paradise Center, и във WePlay - там е предвидена специална програма за любителите на фолклора, а в Happy ще предлагат ексклузивно Новогодишно меню. Да не забравяме и огромното предимство на местоположението на мола: когато и да се умориш да пърхаш с ангелските си крилца, директно от мола влизаш в метрото, което по традиция работи цяла нощ на Нова година.