500 дами на едно място без да се скарат, а напротив, да насочват енергията си в една посока и да работят заедно за своето по-добро бъдеще - това постигнаха Наталия Кобилкина и Лариса Ренар в София! Най-популярната рускиня в България и най-добрият женски треньор в Русия, основател и креативен директор на най-голямата „Академия за личен живот“ с тренинг центрове в Москва и Санкт Петербург, партньорски представителства на които има в 33 града по целия свят, проведоха семинар на тема „Жената на 21 век“. Те дадоха ценни знания на присъстващите дами как в настоящата епохата на трансформация да получат всичко, за което мечтаят, научиха ги как да се справят с трудностите, насочиха ги към интуитивно виждане за бъдещето им и поставиха основите за качествени промени в живота им, създавайки нова реалност първо във въображението; чрез различни практики повишиха нивото на творческата им енергия и взаимно умножиха своята сила.

След осемте часа работа, вместо да бъдат уморени, дамите на различна възраст и с различен социален статус бяха усмихнати, позитивни и вдъхновени. Те се редяха на опашки, за да се снимат, да си вземат автограф и да поискат индивидуален съвет от Лариса или Наталия. Голяма част от тях споделиха на всеослушание как книгите и предишни семинари на двете психоложки са променили живота им.

Добрата новина за всички е, че ретрийт центърът на Наталия Кобилкина Be You е ексклузивен представител на школата на Ренар в България. Обучението „Как да се превърнеш в истинска жена“ отнема една година. На всеки два месеца руски преподаватели идват у нас и изнасят двудневни семинари. Системата включва 6 модула и след това участниците получават заветния медальон - кръг на женската сила. Паралелно с това се провеждат и по-кратки обучения на различна тематика.