Коя е фразата, която си повтаряте най-често? За мен "Няма време" се е превърнала в мантра, която повтарям десетки пъти на ден. Вечното бързане, многото ангажименти и стрес определено влияят върху всеки един от нас. 

Всъщност точно липсата на време беше причината винаги да заявяваме, че "Аз просто нямам време да тренирам". Разбира се, за всички нас това е стандартното оправдание, но истината е, че винаги можем да намерим време за приятно занимание, което не само помага на тялото ни, но и на духа ни. 

И тъй като в днешно време вече има за всекиго по нещо, бях сигурна, че съществуват тренировки, които дават мечтаните резултати, но не са свързани с неприятните усещания, които създават стандартните фитнес зали. Да, аз, а и целият ни екип успя да се наслади на бутиковото изживяване, което предлагат приятелите ни от спортен клуб Happy Life Slim & Shape Club.

Всеки от нас си е мечтал да преобрази тялото си с магическа пръчица.  Но тъй като не живеем в приказка, винаги сме смятали, че това е абсолютно невъзможно. А знаете ли, че създателите на Happy Life са вярвали искрено, че тренировките могат да бъдат много по-ефективни и същевременно приятни? Мотивацията на основателите Христо и Меги била да докажат, че излишните килограми са проблем, който всеки може да преодолее. След дълго лутане и разочарование от различни спортни занимания, Меги е решила да потърси решение в бутикови уреди, които увеличават постигнатите резултати. Именно по този начин тя успяла да се справи с излишните килограми и била сигурна, че нейният успех е доказателството, че правилните тренировки наистина могат да помогнат на мнозина.

Така се "ражда" Happy Life Slim & Shape Club в морската ни столица Варна - спортен клуб, който дава убежище на всички, които искат да спортуват и в същото време да се чувстват добре в собствената си кожа. Днес спортният клуб вече може да бъде намерен и в София и по-точно в квартал Манастирски ливади. Уютно сгушен в полите на Витоша, Happy Life е мястото, което предлага на своите клиенти по-лесно и неусетно справяне с излишното тегло, както и приятелска атмосфера, в която всеки се чувства наистина специален. 

Верен съюзник в борбата срещу целулита

Всеизвестен факт е, че почти всяка жена страда от целулит. И макар мнозина да твърдят, че той не може да бъде премахнат, всъщност има лесен начин това да се случи. RollShape е уредът, който може да се погрижи за целулита и да направи кожата ни отново гладка. Признавам си, че за мен този уред наистина работи като магия, за която ме е яд, че не знаех по-рано. 

RollShape разполага с дървени ролки, които разбиват натрупаните мастни депа и спомага за отделянето на единични мастни клетки, които се преобразуват в енергия. 

Оказа се, че целулитът изобщо не е упорит враг на кожата ни, с който не можем да се сбогуваме. RollShape ми доказа, че кожата и тялото ни просто се нуждаят от правилните уреди и тренировки, за да се справят с него. 

Виртуална реалност и активна тренировка в едно

Искали ли сте да изживеете нещо невероятно? А представяли ли сте си, че се гмуркате в дълбините на океана, че летите високо в небето или пък, че участват в мултиплейър състезание? Уредът, който ще ви отведе на далечни авантюристични пътешествия е Icaros Pro. Той е създаден, за да даде на тялото ви качествена тренировка, но и да накара ума ви да се отпусне. 

Icaros Pro тренира цялото тяло, като основната стимулация е за горната част на тялото - мускулите на гърдите, ръцете, предмишниците, бицепсите, както и на наклонените мускули, които образуват предната коремна стена. 

Неусетно и приятно кардио изживяване

За никого не е тайна, че кардио тренировките са ключът към красиво и хармонично тяло. В спортния клуб Happy Life с открили начин да съчетаят полезното с приятното, предлагайки бутикова атмосфера и уникални по рода си за България уреди с по-малко натоварване, но с оптимални резултати.

Bodyshape е уредът, който наистина натоварва цялото тяло, но без допълнителните усилия от наша страна. Да, основна заслуга има вакуумът, който спомага за повече изгорени калории. Има ли нещо по-прекрасно от това да съкратим времето, за което тялото ни ще изглежда точно така, както винаги сме си мечтали?

Дойде ред да поговорим и по въпроса, който със сигурност си задавате: "Колко струва подобна тренировка?". С удоволствие съобщаваме, че всеки посетител на клуб Happy Life ще получи 1 безплатна тестова тренировка. А след като екипът на Dama.bg също остана очарован от неповторимото изживяване и отличните резултати, от Happy Life ни предложиха да зарадваме всички наши читатели в още една чудесна изненада. Всички наши читатели ще получат още 1 безплатна тренировка при закупуване на абонаментна карта. Единственото, което се изисква от вас, е да кажете магическата дума HappyDama и ще можете да се възползвате от предложението до края на месец юни.