Забързано ежедневие, много ангажименти, липса на свободно време и много стрес - точно така изглежда един нормален ден за всяка съвременна дама. Разбира се, като модерни жени ние сме свикнали да се справяме с всичко, но има едно място, което ни зарежда с нови сили и ни вдъхва увереност, че можем да се справим с всичко. Точно така, става дума за собствения ни дом, който е не само нашата крепост, но и убежище, което ни предлага уют и спокойствие. 

Всяка дама иска да има елегантен и модерен дом. Понякога обаче ни се налага да бъдем доста изобретателни, когато искаме да бъдем в крак с тенденциите или просто да се откажем от мечтите си за иновативен дом. Няма абсолютно никакво съмнение, че никой не обича дългите и трудоемки ремонти, които често завършват с огромно разочарование. 

Истината е, че в днешно време има лесни и достъпни начини да се справим с всичко сами, без да е необходима намесата на специалисти. Да, домът от 21-ви век може да бъде функционален, модерен и много достъпен. 

"Умно" решение за всеки

Дистанционно управление на осветлението, без изграждане на цяла система за умен дом. Не ви е хрумвало, но е напълно възможно. Устройствата, които се добавят, не изискват никакво къртене, а дистанционното може спокойно да легне на нощното шкафче и повече няма да ставате от спалнята, за да загасяте осветлението. А най-хубавото е, че просто го добавяте и нито къртите, нито ремонтирате.

 

Модерно, лесно и достъпно

Друг лесен начин да имаме функционален дом, който ни спестява не само време, но и средства, е така нареченият програмируем термостат. Той може да се управлява от разстояние, като ни осигури по-топъл и уютен дом. Термостатът може да се настройва по всяко време и навсякъде. 

 

Уют у дома

Не бива да забравяме, че именно атмосферата в един дом ни помага да се отпуснем. Най-лесният начин да го направим е с настройване на по-меко осветление, което автоматично ще накара съзнанието ни да забави темпото. 

Най-лесният начин да регулираме осветлението във всяка една стая е чрез димери. Можете да избирате от силна светлина, която ще ви позволи да четете любимата си книга, до приглушено осветление, което ще се превърне в прекрасна прелюдия към една незабравима вечер.
 
Всички тези продукти са налични в гамата Unica на Schneider Electric. До 22.06 всеки може да закупи продуктите от серията UnicaPlus с отстъпка. Разнообразието от 20 цвята гарантира, че ще откриете най-подходящия за вашия дом. Можете да избирате от бяло и крем, класически дълбоки и пастелни тонове и дори дръзки акценти за интериора като златно или сребърно.