Време да се оттеглите в космическия замък на вашите мечти, Лъвове, защото вашият хороскоп за лято 2022 г. иска да се погрижите за себе си. При преминаване на слънцето в Рак на 21 юни е по-вероятно да извикате енергията си обратно и да се оттеглите в свещеното си пространство. Както знаете, слънцето е вашата управляваща планета и докато се движи през вашия 12-ти дом на подсъзнанието, е жизненоважно да слушате вътрешния си глас.

По-вълнуващо, Венера ще влезе в универсален Близнаци на 22 юни, украсявайки вашата социална сфера с искрящи възможности и примамливи колаборации! С ретрограден Нептун към края на юни, вие сте насърчавани да премахнете розовите си очила и да погледнете добре реалността. Нещата рядко са такива, каквито изглеждат. На 28 юни ще има новолуние в Рак, което обогатява духовния ви 12 дом и разширява интуитивната ви мъдрост. На 16 юли ще се случи пълнолуние в Козирог, което ще освети шестия ви дом на продуктивност и ще изведе ежедневните ритуали на преден план в ума ви.

Вашият сезон започва на 22 юли, което означава вашето слънчево завръщане! Ето още едно забавно пътуване около слънцето, изпълнено с любов и божествени благословии! Ще има новолуние в Лъв преди края на юли, което ще ви катапултира напред към чисто ново начало, може би неочаквано. И с ретрограден Юпитер във вашия експанзивен девети дом от 28 юли, ще бъдете насърчени да погледнете нещата от съвсем различен ъгъл. Венера влиза в Лъв на 11 август, увеличавайки способността ви да блестите. Независимо дали става дума за личен, или професионален план, това е отличен момент да се насладите на флирт и творческо вдъхновение.