Споделянето е грижа, така че нека вашият хороскоп за лято 2022 ви вдъхнови да бъдете още по-щедри със сърцето си, Стрелци! Чувствата винаги започват да се засилват по време на лятното слънцестоене и когато то се случи на 21 юни, слънцето в Рак едновременно ще зареди с енергия вашия осми дом на интимни съюзи, споделени ресурси и съвместно сътрудничество. Освен това с навлизането на Венера във вашия седми дом на партньорство на следващия ден, това потенциално може да ви донесе желание за романтика и съблазняване.

Въпреки това, преди месецът да приключи, новолунието в Рак на 28 юни ще донесе ново начало във вашия осми дом на трансформация, като през цялото време ви поставя между желанията на сърцето и практическите приоритети.

Сезонът на Лъвовете, който започва на 22 юли, винаги се чувства като дългоочаквано забавление за вас. Въпреки че Венера все още се задържа в Рак и разпалва емоциите ви, все още ще има много възможности да изградите интимност и душевни връзки. Новолунието в друга огнен знак Лъв на 28 юли може да бъде шокиращо преживяване (дори за вас). Уверете се, че сте получили всички факти, преди да правите прибързани заключения! По-важното е, че с Юпитер, вашият щастлив планетарен владетел, ретрограден на 28 юли, вие сте призвани да погледнете още веднъж по-голямата картина.

Август може да започне натоварено, тъй като Меркурий ще активира кариерния ви сектор на 3 август, призовавайки ви да приведете в действие големи планове. Венера също ще направи кинематографичен дебют в Лъв на 11 август, внасяйки изобилие от красота във вашия девети дом на мъдростта. Ако случайно сте писател или може би работите в медийната индустрия, този транзит може да е причината да заслепите началниците си и да достигнете до ентусиазирана аудитория от читатели. На 27 август новолуние в Дева може да ви отведе по чисто нов път в кариерата. Бъдете отворени, защото не искате да пренебрегвате всички невероятни възможности, които идват пред вас!