Независимо дали сте дама, която избира най-предсказуемия дизайн на ноктите си, или момичето, който излиза от салона с най-неочаквания избор, решението какво ще изберете за ноктите си през следващите няколко месеца може да бъде само по себе си трудно. Гледате към звездите, когато имате нужда от мотивация, така че защо да не се доверите на вашия звезден знак да предложи следващия ви маникюр?
Прочетете, за да откриете перфектния летен маникюр за вас, според вашия зодиакален знак и най-изявените му личностни черти.

Овен

Като първи на зодиакалното колело вие обичате да сте номер едно и сте мотивираният и уверен водач на глутницата. От друга страна, вие сте огнен знак и наистина нямате търпимост към грешки и ненужни стъпки. Нека вашият летен маникюр да бъде свеж, семпъл и точен, без излишни излишни украшения.

Телец

Като земен знак, вие сте заземени, отпуснати и обичате спокойна и успокояваща среда. Изберете мек флорален дизайн на ноктите, който да предизвиква добро настроение всеки път, когато го погледнете.

Близнаци

Вие сте любител на крайностите и често не можете да решите към коя да се насочите. Независимо от това, вие сте най-социалният от знаците и се чувствате спокойни, където и да отидете, независимо дали сте поканени на обяд или на вечерно парти. Изберете шарен дизайн, който капсулира многобройните ви настроения и интереси.

Рак

Вие сте най-грижовен за знаците и лесно изливате тази любов и обич върху другите и себе си. Да приоритизирате себе си е от първостепенно значение за вас. Изберете изберете сложен, но стилен маникюр, който отговаря напълно на вашата личност.

Лъв

Представен от лъва, известен още като краля на джунглата, вие сте страстен огнен знак, който обича да поема отговорност и да участва в творчески и артистични проекти. Вие също сте един от най-смелите знаци, така че защо да не изберете дизайн на ноктите, който изобразява тази черта?

Дева

Логиката и любовта към всичко практично са най-изявените личностни черти на вашия знак, а съвършенството най-вероятно е вашето второ име. Изберете спретнат, геометричен дизайн на ноктите, нарисуван перфектно във всяка точка, за вашия маникюр през топлите месеци.

Везни

Представен от везните като ваш символ, вие обичате добрия баланс във всяка сфера от живота си. Винаги се грижите за симетрия и също така поставяте силен фокус върху важността на вашия външен вид. Опитайте дизайн на ноктите, който е напълно в синхрон, с вас.

Скорпион

Като един истински скорпион вие обикновено знаете какво искате и сте готови да направите всичко, за да го получите. Това важи и за изкуството на ноктите. Също така обичате да контролирате, което може да не винаги е възможно, ако изберете сложен дизайн и отидете при маникюрист-любител. Изберете стил, който е забавен, но лесен за създаване. Няма да сбъркате.

Стрелец

Друг огнен знак, вие сте приключенски настроени и обичате да опитвате нови неща, което ви прави идеалния потребител на различни продукти за красота. Не избирайте лятно клише, вместо това опитайте нов начин да представите топлите месеци.

Козирог

Вие сте фокусирани, оптимистични и обичате да поддържате живо вътрешното дете във вас толкова дълго, колкото можете. Игривият дизайн на ноктите, включващ ярки елементи на лятото, е идеалният ви нов маникюр.

Водолей

Вие сте ексцентрични, предпочитате да поемете по непокътнатия път и имате бунтарско отношение. Обичате да правите нещата по свой начин и не се страхувате да го кажете. Изберете дизайн на ноктите, който ви привлича най-много, без значение колко необичаен може да е – стига да представлява настроението около вас.

Риби

Може да сте последният от зодиакалните знаци, но вашият артистичен и творчески усет няма граници. Вие сте почитател както на директни, така и на абстрактни форми на изкуство и харесвате маникюра като начин да изпратите съобщение. Този маникюр ви помага да изразите себе си и да покажете желанието си за едно забавно, цветно лято.