Не забравяйте да отделите време за своето вътрешно дете това лято, Риби. В края на краищата, вашият хороскоп за лято 2022 започва с преминаването на слънцето през другия воден знак Рак, приближавайки ви до сърцето ви. Осветявайки вашия пети дом на автентичност, страст и себеизразяване, добре е да се възползвате напълно от тази страстна енергия! Не само сте склонни да се чувствате по-емоционални и ентусиазирани, но също така позволявате на интуицията си да ви води към творчески пробив.

Въпреки това, преди юни да приключи, вашият мечтателен и илюзорен Нептун ще се настани ретроградно във вашия зодиакален знак. Вземете сериозно творческите си импулси, тъй като психическото и духовно новолуние в Рак на 28 юни ще продължи да хвърля светлина върху начина, по който се лекувате чрез артистично изразяване. На 5 юли Марс ще се измести в Телец, активирайки вашия комуникационен сектор и ще засили желанието ви да учите и обменяте информация с другите. Предупреждение – вероятни са упорити спорове, така че избягвайте конфронтация, освен ако не сте в настроение за добър дебат! Тези дебати може да се въртят около вашите визии за бъдещето или може би група приятели, с които се обграждате. В крайна сметка пълнолунието в Козирог на 13 юли ще ви насърчи да дадете приоритет на екипните усилия, вместо да правите всичко сами.

Предстои ви изключително романтично лято! Тъй като Венера се присъединява към слънцето и Меркурий в Рак, може изведнъж да бъдете обградени от обожатели.

Слънцето ще направи искрящ вход в Лъв на 22 юли, вдъхновявайки ви да изградите увереността си и да имате смелостта да приоритизирате нуждите си на ежедневна база. За щастие скоро след това ще настъпи новолуние в Лъв, което ще даде възможност да зададете намерение, което ви позволява да използвате времето си по-разумно и да изпълнявате работата си по-смислено. Въпреки това, не очаквайте незабавни резултати, тъй като тези неща отнемат време!

Нещо повече, Марс ще влезе в своята предретроградна фаза на сянка в Близнаци на 20 август, което може да доведе до възраждане на неразрешени конфликти у дома. За тези от вас, които обмислят дали да заживеят с партньора, сезонът на Дева може да донесе перспектива за следващите стъпки в това отношение. Започвайки от 22 август, сезонът на Девата ще ви насърчи да направите следващата стъпка в една връзка, но се уверете, че получавате любовта, която заслужавате. Докато на 10 септември настъпи пълнолуние в Риби, може да се примирите с това което сте. Отделете време да обичате този човек, Риби!