Надяваме се, че нямате нищо против да сте в центъра на вниманието Овни, защото вашият хороскоп за лято 2022 г. е свързан с това да живеете в светлината на прожекторите! Въпреки това, в началото на лятото ще ви се прииска да се отдадете на семейството и приятелите си, тъй като то започва със сезона на Рака. Тъй като Венера проблясва през вашия бъбрив трети дом, ще се радвате на много внимание от страна на близките и любимия човек. Не сте обвързани? Възможностите за запознанства са неизбежни, но вече не е необходимо да им поставяте етикет!

След като Марс, вашата управляваща планета, влезе в Телец на 5 юли, може да почувствате, че е време да се съсредоточите повече върху практически въпроси. Някои от вас може дори да получат отговор от дългоочакваното предложение за работа около пълнолунието в Козирог на 13 юли. Някои от вас може дори да се почувстват готови да поискат онова повишение, което знаете, че заслужавате.

Сезонът на Лъва започва на 22 юли, което винаги е повод за празнуване, особено за вас! В крайна сметка слънцето Лъв ще грее директно във вашия бляскав пети дом на любовта, страстта и удоволствието. Ако не сте навън да пиете цветни коктейли с приятели, може да изберете да танцувате цяла нощ с новата си тръпка. Вашият устремен, планетарен управител, Марс, ще влезе в Близнаци в средата на месеца, увеличавайки желанието ви за интелектуална стимулация. Добрата новина? Ще имате наличните идеи, инструменти и ресурси, за да свършите работата!