Висококачествената, иновативна линия от продукти за съхранение на храни и напитки предопределя лидерската позиция на LIEBHERR, като една от най-предпочитаните световни марки и първенец в производството на хладилници, фризери и виноохладители.

Ефикасни и надеждни продуктите на LIEBHERR са снабдени с интелигентни системи за контрол на температурата, които осигуряват оптимални условия за съхранение на различни видове храни. Хладилниците и фризерите LIEBHERR се предлагат в различни размери, модели и функционалности, които отговарят на различните нужди и предпочитания на потребителите.

Ето няколко ключови предимства на немския бранд:

1.ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ В ПОЛЗА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ:

Хладилниците и фризерите на LIEBHERR са известни с използването на напреднали технологии, които гарантират оптимална консервация на храните.

Технологията NoFrost, която предотвратява образуването на лед вътре в уреда, помага за поддържането на стабилна температура и намалява енергийните загуби. Това означава, че няма нужда от редовно размразяване на фризера. NoFrost технологията осигурява по-добра циркулация на въздуха, което помага да се запази свежестта и качеството на съхраняваните храни и напитки.

Технологията BioFresh предоставя идеални условия за съхранение на плодове и зеленчуци, запазвайки тяхната свежест и витамини за по-дълго време. В BioFresh зоната се контролира температурата и влажността, което предотвратява изсушаването и запазва витамините и ароматите на храната.

2. ДЪЛГОТРАЙНОСТ И НАДЕЖДНОСТ:

LIEBHERR са известни с високото качество на своите продукти. Те са проектирани да бъдат издържани и да заслужават доверието на потребителите с дълъг живот и надеждна работа.

LIEBHERR може чудесно да допълни интериорния стил на вашата кухня, а като доказателство за това, че е проектиран са с мисъл за вас са неговите иновативни технологии, безшумната работа и супер енергийната ефективност.

При избор на уреди за дома винаги е добре да се консултирате със специалисти, за да вземете информирано решение за уредите, които най-добре отговарят на вашите нужди и предпочитания. Може да разчитате на професионалните съвети от служителите на ВЕТО - Уреди за вграждане, които са на ваше разположение и ще отговорят на всеки въпрос, свързан с функционалността на уредите. Повече информация можете да получите в търговските обекти на ВЕТО ООД в София, Пловдив, Варна и Бургас, а също и във фирмения сайт veto.bg

Удобство създава и възможността за online консултации, поръчки и разплащания, както и системата „Reserve“, която дава възможност да се резервират поръчки на текущи цени и промоции, а получаването на уредите може да стане, когато обзавеждането и кухненските мебели на клиента са готови. Компанията предлага на своите клиенти безплатна доставка за цялата страна, както и възможност да закупят уреди на изплащане.