Безспорно е, че всички модели са благословени с изключително добър външен вид, но няма как да не признаем, че те също работят много усилено, за да останат в топ форма. А това означава редовни упражнения и пот в залата, както и подхранване на тялото само с най-полезните продукти. 

"За съжаление, няма магически хапчета, които да ви помогнат да имате строен вид и затова трябва да бъдете наясно, че ще ви се наложи да положите много усилия, както правя и аз самата. Всеки ден карам велоергометър, тичам по половин час, след това тренирам, а понякога се и боксирам. Съветът ми е да намерите какво ви харесва да тренирате, защото ключът е в интензивното движение!", разказва Адриана Лима в едно свое интервю.

Освен стриктната й фитес програма, Лима има е много дисциплинирана и по отношенние на храната и грижата за красотата си. Тя казва, че хидратацията е ключът към сияйна кожа.

"Водата ще ви помогне и ще направи така, че кожата ви да сияе", съветва тя. "Прекарвам много време в колата си, тъй като постоянно съм в движение и или трябва да закарам децата някъде или самата аз трябва бързо да изпълня поетите за деня ангажименти. Затова и моята тайна е винаги в колата си да имам бутилка с вода и пресни плодове." 

Започнете още от сутринта

Оказва се обаче, че сутрините са много важни за метаболизма и здравето на вашето тяло. Всяка сутрин Адриана изпълнява важен "ритуал", който я зарежда с енергия, тонизира я и е само в три лесни стъпки.

Любимото смути на Адриана Лима

  • вода
  • авокадо
  • пчелен мед

Начин на приготвяне:

Изсипете чаша студена вода в блендера. Добавете нарязаното и почистено от костилката и кожата авокадо. Разбийте съставките, докато се получи кремообразна смес и след това добавете мед по свой вкус.

"В дните, когато искам нещо по-тежко и засищащо, добавям кисело мляко", казва тя.