Свикнали сме да вярваме, че е добре да създадем семейство най-късно до ранните 30 години от живота си. Преди години тази цифра е била дори по-малка. Днес, обаче, много хора създават семейство за пръв път едва след 40 и споделят, че никога не са се чувствали по-щастливи.
И докато около нас може и да не срещаме много такива, то в Холивуд сватбите, при които младоженците са над 40 години са нещо напълно нормално. Ето 7 звездни дами, които станаха булки за пръв път след 40-тия си рожден ден.

Кортни Кардашиян

43-годишната Кортни Кардашиян се омъжи за Травис Баркър, на 46 години, в съда в Санта Барбара. По-късно двойката организира по-голяма церемония в Портофино, Италия.

Клои Севини

47-годишната Клои Севини току-що отпразнува официалната си сватба със Синиша Мачкович, две години след като се ожениха в Ню Йорк.

Камерън Диас

Камерън Диас, тогава на 41 години, се омъжи за китариста на Good Charlotte Бенджи Мадън през 2015 г.

Салма Хайек

Салма Хайек беше на 42 години, когато се омъжи за френския милиардер Франсоа-Анри Пино.

Ейми Адамс


Ейми Адамс и Дарън Ле Гало се ожениха през 2015 г. след 15 години заедно. Адамс беше на 40 по това време.

Джесика Частейн

Джесика Частейн се омъжи за Джан Лука Паси де Препосуло, когато беше на 40. Преди това тя казваше, че не се интересува от брак.

Джулиана Маргулис


Джулиана Маргулис се омъжи за съпруга си Кийт Либертал, когато беше на 41 и бременна с първото им и единствено дете, Кийрън Линдзи Либертал.