Ще срещнеш ли нова любов? Ще имаш ли много поводи за усмивки с половинката? Как ще се отрази кариерата ти на любовния живот? Разбери какво те очаква на любовния фронт през месец април.

 

Овен

Любовният хороскоп през април обещава както любов, така и разочарование. През април Овните ще имат много шансове да подобрят личния си живот и да разкрият чувствата си.

Дами: Искате разнообразие в любовта, което може да доведе до неприятни ситуации. Бъдете внимателни в интимните отношения, не се подлъгвайте по мъже, които са нечестни с вас.

Господа: Пазете се от силни и независими млади жени, които ще властват над вас.

Семейство: Очаква се напрежение с роднините, въпреки че самият Овен ще бъде виновен за това, че у дома има чести кавги и недоразумения. Не се опитвайте да решавате всичко със собствени сили, а се научете да слушате тези, които са по-стари и по-мъдри.

Телец

През април Телците ще имат спокойна и хармонична връзка със своя избраник. Самотният Телец през април ще си остане в съзерцание и мечти по своята половинка.

Дами: Ако жената Телец се чувства малко уморена от любов и романтика, по-добре е да се оттегли, за да размисли. През април, настроението ви не може да се нарече сантиментално.

Господа: Ако с вашата любима имате отдавнашна мечта за куче или котка, през април това ще е възможно.

Семейство: Хороскопът прогнозира прекрасен месец, когато отношенията със съпруга отново ще се украсят в ярки цветове. Можете дори да отложите всички важни дела и да прекарате цялото си време със семейството и децата.

Близнаци

Любовният хороскоп за април обещава на Близнаците един наистина щастлив и чувствен месец. Просто бъдете по-малко ревниви към възлюбения, в противен случай ще развалите чудесните отношения.

Дами: Вие постоянно търсите причина да се карате или спорите. Не търсете партньор сред тези, които отдавна познавате доста добре. Любовта за жените Близнаците може да дойде внезапно, като светкавица.

Господа: Добавете малко романтика, поканете момичето си на ресторант, направете ѝ изненада. За Близнаците месецът ще бъде подходящ за запознанства.

Семейство: Много от Близнаците ще мислят за това как да укрепят своя съюз.

Рак

Съдбата най-после ще се усмихне на самотните Раци и те ще срещнат своята сродна душа през април. Вие ще имате не само общи интереси и поглед върху живота, но и пълна сексуална съвместимост.

Дами: Не е необходимо да спорите и да изпускате "пара" по всеки повод. Дръжте емоциите си под контрол, ако искате да запазите любовта и топлите отношения.

Господа: По-често да отстъпвайте на нежната си половинка. Самотният Рак ще срещне човек, близък по дух и със сходни интереси.

Семейство: Хороскопът прогнозира труден месец, много неща ще трябва да се променят радикално. Подходящо е Раците, които нямат деца, да помислят сериозно по въпроса.

Лъв

Добре би било да се погледнете отстрани, за да видите как се държите с любимия човек. Ако Лъвът спре да демонстрира арогантност, не само ще срещне сродна душа, но ще сключи един щастлив брак. 

Дами: Лъвицата трябва да обръща повече внимание на действията от страна на мъжете, отколкото на красивите думи. Трябва по-малко да се заяжда и досажда.

Господа: Лъвът трябва да бъде по-активен, ако става въпрос за личния живот. Винаги чака нещо и някого, а самият той само следи ситуацията отстрани.

Семейство: Хороскопът съветва да мислите повече за домашните дела, за ремонт на апартамента, например, а не за удоволствия.Лъвът трябва да пренасочи енергията си в положителна посока.

Дева

Любовният хороскоп на Девата прогнозира страстни чувства, които ще затъмнят всичко наоколо. Опитайте се да живеете в реалността, а не във фантазиите си, тогава ще получите в отговор взаимни чувства и искрено отношение.

Дами: Помогнете на партньора да се справи с проблеми в работата.  Самотната Дева ще бъде на кръстопът кого да избере.

Господа: прогнозира необичайна ситуация, която ще промени коренно личния му живот. Дамата, в която ще се влюби е твърде амбициозна и горда. В края на месеца е възможно романтично пътешествие.

Семейство: Вслушайте се в думите на близките, защото отстрани нещата изглеждат по-ясни. През април е възможно неочаквано пристигане на гости от далеч, така че се подгответе предварително.

Везни

Ако обичате някого, точно сега е времето да му направите официално предложение. Самотните везни ще завържат романтично запознанство с мъж, който е доста по-възрастен от тях.

Дами: По-малко споделяйте с приятели личните си тайни, така ще запазите чудесните отношения с партньора си.

Господа: През април Везните ще разберат как точно искат да устроят личния си живот. Ако твърде много ценят свободата си, да не се опитват да завъртят главата на този, който ги обича.

Семейство: Опитайте се да помагате на децата с уроците и на съпругата - в домакинството. Семейните взаимоотношения могат да се влошат през април, заради битови въпроси.

Скорпион

Любовният хороскоп на Скорпиона през април прогнозира труден месец в личния живот. В края на месеца може да се осъществи съдбоносна среща за тези, които все още търсят втората си половинка.

Дами: Желанието винаги да се доказва ще остави дамата Скорпион без любовта и вниманието на силния пол.

Господа: Опитайте се да слушате повече, отколкото да говорите за последните си романтични флиртове. В противен случай ще ви остане само ревността и недоверието ѝ.

Семейство: През април Скорпионът ще пожелае страст и привързаност. Ако в семейството има деца, им обърнете повече внимание.

Стрелец

През април трябва да направите своите първи стъпки към любимия човек. Обградете го с нежност, обич и романтика, за да почувства дълбочината на вашите чувства.

Дами: обещава един месец, изпълнен с приключения, светли емоции и неочаквани събития. В средата на април може да имате неочаквана среща с човек, който някога ви е обичал много.

Господа: Не започвайте връзка с всички, които само ви се усмихнат или кажат комплимент. В случай че си имате любима, обградете я с внимание и ѝ посветете цялото си свободното си време.

Семейство: Семейните проблеми решавайте заедно, а не самостоятелно. В края на месеца на Стрелеца му предстои да се занимава с домакинска работа и възпитаване на децата.

Козирог

Обърнете внимание и флиртувайте с родените под знака на Дева, може да имате страстен, нежен и силен съюз. Ако сте инициативни и решителни, любовта няма да ви подмине.

Дами: Не се разделяйте с партньора си, дори да сте се скарали по-сериозно.  Самотната дама Козирог я очаква любов от пръв поглед. Това е началото на един красив роман с продължение.

Господа: Подкрепяйте любимата в трудни моменти. Възможно е запознанство с темпераментна личност, която ще примами Козирога да я последва.

Семейство: За да сплотите семейството, трябва да организирате малко парти, да излезете сред природата и често да общувате от душа и сърце. С децата ще има чудесните отношения, но се старайте повече да хвалите детето си, отколкото да го наставлявате.

Водолей

Около вас ще има много фенове и почитатели, но сърцето ви принадлежи само на един човек, нали? Ако през април, Водолеят бъде по-общителен и отворен, няма да остане без любов.

Дами: Очаквайте романтична среща, която ще се случи на пътя, в метрото или автобуса. През април трябва да избягвате разправии с роднини.

Господа: Прекарвайте повече време с любимата, а не с приятели или на работното място.

Семейство: Възможни са проблеми, свързани с пораснали деца. Незабавно премахнете заповедния тон и поучителните фрази. За да няма финансови проблеми през април, направете семейния бюджет предварително.

Риби

Любовната стихия ще ви погълне, така че се научете да плувате и се снабдете със"спасителен пояс", за да не се удавите.

Дами: През април Рибата ще се запознае с мъжа на мечтите си. Забравете старите чувства и се гмурнете смело в новото.

Господа: Изненадайте любимата с красив подарък. Ако имате чувства към някоя дама, ги признайте възможно по-скоро.

Семейство: Ако в отношенията със съпруга назрее конфликт, не споделяйте с други хора. Рибите сами могат да го решат и да стигнат до взаимно съгласие. Хармонични отношения с по-възрастните роднини и с децата.