Овен

(21 март – 19 април)

Проваляте живота си с негативност и си позволявате да се изгубите в нея

Буйният ви нрав и упорита природа ще ви създадат много проблеми. Светът ви е негативен и понякога хората просто не искат да бъдат част от него.

Телец

(20 април – 21 май)

Проваляте живота си като не го живеете на пълни работи

Изпитвате нужда да контролирате всичко и всеки около себе си и когато нещата не се случат по начина, по който искате, си го изкарвате на тези, които значат най-много за вас. Нещото, което ви е най-трудно да приемете в живота е, че не можете да контролирате всичко и че нещата не винаги вървят по план. Научете се да приемате това, защото спонтанните ситуации са нещото, което правят живота забавен.

Близнаци

(22 май – 21 юни)

Проваляте живота си като се примирявате, а се примирявате, защото не знаете какво и искате и защото се страхувате от промяна

Примирявате се в кариерата си, защото продължавате да вършите нещо, което не ви прави щастливи. И всичко това е причината вие обичайно да сте човека, който най-силно наранява другите. Нерешителни сте за живота си и имате навика да замесвате и останалите в объркването си, наранявайки наистина добри хора по пътя. Но някой ден в живота ви ще се появи човек, който ще искате да остане за постоянно. Когато откриете този човек, не му давайте причина да си отиде, защото той може да ви нарани много повече, отколкото предполагате.

Рак

(22 юни – 22 юли)

Проваляте живота си, поставяйки другите преди себе си. 

Изпитвате емоционална нестабилност и можете лесно да се изгубите в чувствата си към хората. Понякога си мислите, че сте намерили правилния човек и поставяте нуждите му пред своите собствени и му се посещавате може би повече, отколкото трябва. Лесно е да се потопите в любовта, но внимавайте да не изгубите себе си.

Лъв

(23 юли – 22 август)

Проваляте живота си, откъсвайки се от другите и прикривайки емоциите си

Проваляте го, мислейки си, че чувствителността е слабост. Специалисти сте в това да се правите на безсърдечни и да се държите сякаш не ви пука. Но като човек, който поставя емоционалните си нужди доста ниско в списъка си с приоритети, внимавайте да не се затворите прекалено много, защото ще дойде ден, в който ще се чувствате напълно самотни. Спомнете си, че емоциите не ви правят слаби, а отричането им.

Дева

(23 август – 22 септември)

Проваляте живота си като сте прекалено сурови към себе си

Имате тенденцията да превръщате другите в свой приоритет, вместо себе си. Хората ви харесват за това, но способността ви да обичает силно не се отразява на истинската ви връзка със себе си. Вие сте най-големият си критик и бързо изтъквате недостатъците си. Вие сте най-големия си враг, но и решението на проблема си.

Везни

(23 септември – 22 октомври) 

Проваляте живота си, опитвайки се да задоволите останалите, без да се питате какво желаете и от какво се нуждаете

Вие сте мили и хората ви обичат, но понякога се възползват от вас и ви тъпчат. Затваряте емоциите си в бутилка в опит да бъдете добри и това нараства до нещо доста неприятно. Понякога наранявате тези, за които ви е грижа най-силно, потискайки емоциите си и опитвайки да игнорирате проблемите си.

Скорпион

(23 октомври – 22 ноември)

Проваляте живота си, мислейки, че не заслужавате любов и ви е по-добре да сте сами

Вие сте зодията, с която хората най-трудно се разбират. Много упорити и не особено прощаващи. Сърцето ви не е нещо, което може лесно да бъде спечелено, но когато това се случи, любовта и лоялността ви са за цял живот. Най-големият ви недостатък е, че сте егоисти и винаги се опитвате да бъдете най-добрите във всичко.

Стрелец

(23 ноември – 21 декември) 

Проваляте живота си от страх

Толкова ви е страх да не се провалите, че замръзвате и не правите нищо.
Имате много страхотни идеи, но понякога се отнасяте в тях. Не се отдавате на това да завършите каквото и да било. Съсредоточете се върху една задача и започнете от нея.

Козирог

(22 декември – 20 януари)

Проваляте живота си, мислейки се, че се състезавате с останалите, за да стигнете до някъде

Проваляте живота си, поставяйки се под излишно напрежение, вместо да се наслаждавате на пътя. Вие сте човек, който е прекалено критичен към себе си и понякога прекалено съсредоточен. Винаги сте в движение и забравяте да се спрете, за да помиришете розите. Забавете темпото, защото можете да пропуснете неща, които са много по-важни от целите.

Водолей

(21 януари – 18 февруари)

Проваляте живота си, позволявайки на миналото да влияе на бъдещето ви

Задържате нещата в себе си и сте свой най-лош враг. Не си прощавате за миналото и го оставяте да контролира бъдещето ви, носейки излишен багаж по пътя. Гоните наистина добрите хора, защото вярвате, че ви е по-добре да сте сами, вместо с някой, който е наистина добър за вас.

Риби

(19 февруари – 20 март) 

Проваляте живота си, избирайки грешните хора

Избирате отровни хора и навици и въпреки това сте човек с добри намерения и имате най-доброто сърце от всички зодиакални знаци. Насочвате се към погрешните хора и те ви изцеждат. Навик ви е да се борите с болката в живота ви, избирайки грешните неща, за които да се борите. Наранявате се повече и повече, защото си мислите, че заслужавате болката.