Ще бъде ли юни благосклонен към личния ви живот? Очакват ли ви приятни изненади с любимия човек? Ще срещнете ли голямата любов?
Какво очаква зодиите в любовен план през месец юни?

Овен

Трябва да бъдете внимателни, защото този месец ще внесе хаос в любовния ви живот. Няма да ви липсва любов, но трябва да подбирате внимателно думите си.

Необвързани: Намирането на идеалната половинка не е никак лесна задача. Възможно е вниманието ви да бъде привлечено от някое лошо момче.

Обвързани: Избягвайте да вземате каквито и да били решения, свързани с връзката ви, на 16-ти и 17-ти. Отдайте се на приятно прекарване с половинката, без да мислите за бъдещето.

Телец

Бъдете авантюристи, не се притеснявайте да се срещате с нови хора и излизайте. Трябва да потиснете обичайната ви срамежливост, за да сте сигурни, че месец юни ще ви поднесе много приятни изненади.

Необвързани: 7-ми и 8-ми юни са дните, в които може да срещнете някого. Но не се притеснявайте, ако не ви потърси веднага след срещата ви. Дайте повече пространство на новия човек.

Обвързани: Отдайте се на щури и нестандартни срещи. Възползвайте се от топлото време, за да се разходите извън града през уикенда и вечеряйте на свещи сред природата.

Близнаци

Не забравяйте приятелите си – те ще ви дадат обективно мнение за връзката ви. Вслушвайте се внимателно във всички съвети.

Необвързани: Доверете се на приятелите си, които ще ви посочат подходящ обект за вашите чувства. Оставете поне веднъж някой друг да ви даде насоки.

Обвързани: Поговорете с партньора си и се опитайте заедно да намерите решения на възникналата странна ситуация. Не забравяйте, че и двамата сте равни във връзката.

Рак

През месец юни ще имате чувството, че любовните трепети ви подминават. Изходът е лесен – просто намерете друг подход.

Необвързани: Ще срещнете интересен човек, с когото ще се забавлявате от сърце. Но много скоро след това ще стане ясно, че няма как да създадете дълготрайна връзка.

Обвързани: Не забравяйте собствените си интереси. Успокойте се и забавете темпото, защото романтиката отново ще се появи във връзката ти.

Лъв

Разнообразието в любовта е важно и през месец юни ще се наложи да помислите именно за разнообразие. Половинката ви или новата такава ще бъдат съгласни с всяка ваша идея.

Необвързани: Първата половина на месеца ще премине спокойно, но през втората може да очаквате нови срещи. Възможно е да срещнете половинката, която търсите отдавна.

Обвързани: Използвайте топлото време, за да се срещате с приятели – вие с вашите, а половинката - с неговите. По този начин ще си починете и ще рестартирате връзката.

Дева

Искрени и открити – такива трябва да бъдете през целия месец юни. Резултатите от вашата честност ще бъдат налице още около 7-ми.

Необвързани: Помогнете на приятел в беда и е възможно да осъзнаете, че отношенията ви биха могли да се превърнат в любовни.

Обвързани: Няма нищо по-хубаво от вечерна разходка през града. През уикенда поканете приятели на барбекю, което ще ви донесе много положителни емоции.

Везни

Месец юни ще ви зареди с много положителна енергия. А тя ще ви направи неотразими за противоположния пол.

Необвързани: Месецът се очертава доста зает в любовен план. Ще срещнете интересни хора и ще бъдете засипани от комплименти. Доверете се на инстинкта си и изборът ви ще бъде правилен.

Обвързани: Отделете повече време на половинката и използвайте всяка свободна минута за гушкане. Бъдете спонтанни и щури.

Скорпион

Не бъдете прибързани. Отделете повече време за себе си и не се отдавайте на негативни мисли. Разсъждавайте трезво и макар любовният живот да поставя много въпроси пред вас, ще намерите верните отговори.

Необвързани: Месец юни няма да ви поднесе големи изненади. По-добре се забавлявайте и не мислете кого ще срещнете на поредното лятно парти.

Обвързани: Отношенията ви с половинката ще вървят гладко. Комуникацията е особено важна и не бива да я пренебрегвате. Споделете спомени от миналото и планове за бъдещето с партньора.

Стрелец

Ще премисляте внимателно всяко чувство, но не се увличайте, защото можете да отблъснете човека до себе си.

Необвързани: Ще се убедите, че любов от пръв поглед наистина съществува, защото щом погледите ви се срещнат, веднага ще разберете, че любовният ви живот ще се промени.

Обвързани: Бъдете готови на компромиси. Не се сърдете, че половинката ви е прекалено заета и няма време за вас. Съобразете се с личното време на партньора.

Козирог

Притежавате много положителни качества и през юни е време да ги покажете на околните. Дайте воля на емоциите си и докажете, че комуникативните ви способности са на отлично ниво.

Необвързани: Хората около вас няма да ви изненадат. Каквото и да ви казват, ще можете да ги прецените отлично. Не се поддавайте на сладки приказки и мила усмивка, когато знаете какво стои зад тях.

Обвързани: В любовния ви живот всичко ще се развива много бързо. Не се притеснявайте, защото знаете, че сте с правилния човек и заедно ще постигнете много.

Водолей

Романтика! Месец юни за Водолеите ще премине под този знаменател. Изразявайте чувствата си и ще бъдете изненадани от спонтанната реакция на хората около вас.

Необвързани: Страстната връзка, която ще започне се очертава като краткотрайна любовна авантюра. Не се опитвайте да я превърнете в сериозна връзка.

Обвързани: Средата на месеца е подходящ за съвместно пътешествие, което ще ви сближи още повече с половинката. Изберете някое романтично място сред природата, където ще можете да се насладите един на друг.

Риби

През месец юни ще ви бъде трудно да определите какво искате. Мнението ви ще се мени постоянно и ще бъдете объркани. Дайте си малко време, за да не съжалявате за решенията си на по-късен етап.

Необвързани: Ще срещнете човек, който ще бъде много противоречив. Разгадаването на настроенията му ще се окажат сложна задача, което ще стане причина и за доста кавги.

Обвързани: Всичко във връзката ви е чудесно, но дълбоко в себе си знаете, че се задава проблем. Не игнорирайте предчувствието си, а се опитайте да предотвратите евентуалните проблеми.