Какви изненади са ни подготвили звездите през месец октомври? Какви любовни трепети или разочарования очакват всеки зодиакален знак?

Овен

Периодът няма да бъде подходящ за взимането на решения и големи промени. Съсредоточете се върху настоящия момент.

Необвързани: Заложете на разходки в парка с приятели. Настройката ви през месец октомври няма да бъде подходяща за започване на нова връзка.

Обвързани: Отдайте се на спокойни уикенди у дома с половинката. Липсата на достатъчно свободно време елиминира възможността за далечни пътувания.

Телец

На първо място трябва да се погрижите за доброто си настроение. Месец октомври може да ви предложи много нови емоции и от вас зависи как ще ги изживеете.

Необвързани: Не се затваряйте у дома, мислейки си колко тъжен сезон е есента. Отдайте се на нови изживявания с близки хора, които ще ви заредят с прекрасно настроение, а и ще ви срещнат с нов човек, който със сигурност ще предизвика големи усмивки.

Обвързани: Месец октомври няма да бъде прекалено натоварен с работни ангажименти. Ето защо периодът е изключително подходящ за прекарване на повече време с любимия човек. Недейте повече да отлагате важни разговори и обсъдете плановете си за бъдещето.

Близнаци

Меланхолия и тъга по отминалите топли дни – точно такава ще бъде настройката на представителите на зодия Близнаци през този месец. Недейте да живеете в миналото, а помислите за стотиците приятни начини, по които можете да прекарате времето си през есента.

Необвързани: Макар свободното ви време да е изключително ограничено, недейте да отхвърляте покана за забавление в петък вече. Точно по този начин може да срещнете подходящ човек. Не бъдете прибързани и се наслаждавайте на процеса по опознаване на новия човек.

Обвързани: През месец октомври не е изключено да се сблъскате с проблеми на любовния фронт. Не позволявайте на дребните разногласия да се превърнат в повод за големи разпри.

Рак

Началото на месец октомври ще предложи много изненади на Раците. Сега е моментът да се отдадете на забавления и да забравите за всички ангажименти. Смяната на обстановката и спонтанните пътувания ще ви се отразят изключително благоприятно.

Необвързани: Доброто ви настроение и широка усмивка ще бъдат като магнит за околните. Ето защо в никакъв случай не бива да се изненадвате, че през този месец ще получите доста покани от представителите на противоположния пол. Не мислете за бъдещето, а просто се забавлявайте.

Обвързани: Половинката ви ще изпитва доста големи трудности да ви следва, тъй като всеки ден ще имате енергия за нещо ново. Всички тези преживявания ще ви направят по-близки.

Лъв

Опитайте се да забавите темпото и да си починете след напрегнатия летен сезон. Не е необходимо винаги всички да разчитат само на вас. Помислете за себе си и си подарете незабравимо пътешествие до екзотична дестинация.

Необвързани: Забавленията на открито са чудесен начин за прекарване на свободното време, както и нови запознанства. Но бъдете внимателни, тъй като другият човек може да търси просто краткотраен флирт.

Обвързани: През месец септември трябва да докажете на половинката си колко много за вас. Отделете повече време само за вас двамата, като планирате романтични вечери, изпълнени с много приятни разговори и приключения в спалнята.

Дева

Есента е сезонът, който кара представителите на зодия Дева да се затворят в себе си и да преосмислят бъдещите си планове. Периодът е изключително подходящ точно за това.

Необвързани: Сега е моментът да поемете рискове. Не се замисляйте прекалено много, а рискувайте с нова връзка, която на пръв поглед ви изглежда немислима.

Обвързани: Не се страхувайте да проведете сериозен разговор за бъдещето с любимия човек. Месец октомври е подходящ и за увеличаване на семейството.

Везни

Втората половина на месец октомври се очертава изпълнена с нови емоции. Подгответе се за неочаквани срещи, както и за възобновяване на контакти с хора от миналото ви.

Необвързани: Спомняте ли си ученическата любов? Е, тя със сигурност ви помни и точно сега ще се свърже с вас, за да ви признае чувствата си. Понякога няма нищо по-хубаво от старата любов, нали?

Обвързани: През този месец ще имате малко време за половинката. Опитайте се да промените този факт, като се реванширате с изненадващо предложение за пътуване до любимо място през уикенда.

Скорпион

Многобройните ви моменти ви пречат да се наслаждавате на интересните предложения, които ще ви засипват през октомври. Отпуснете и поставете собствения ви комфорт на първо място.

Необвързани: Не е изключено през този месец да срещнете интересен човек, който ще ви плени. Но не избързвайте и най-напред се уверете, че той има същите намерения.

Обвързани: Уютни вечери, вкусна храна и много време прекарано с любимия човек са сигурна рецепта за добро настроение през този месец.

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец ще имат много поводи за усмивки през месец октомври. Използвайте всеки момент, за да се забавлявате и покажете на хората около вас колко много значат те за вас.

Необвързани: Периодът е подходящ за започване на нова романтична връзка. Ще ви се струва, че най-накрая сте срещнали човек, който напълно ви разбира и споделя вашето виждане за света.

Обвързани: Ще бъдете приятно изненадани от половинката ви, която всячески ще се опитва да ви угоди. Хубаво е да те глезят, нали?

Козирог

Октомври е подходящ месец за Козирозите, тъй като сега е моментът да направите равносметка за годината до момента. Промените не бива да ви плашат, защото именно с тяхна помощ ще успеете да покорите нови върхове.

Необвързани: Изградените ви очаквания ще бъдат пречка към намиране на подходяща половинка. Разбира се, това не означава, че критериите ви трябва да намалеят.

Обвързани: В случай, че половинката ви е затрупана с ангажименти, намерете начин да я изненадате. По този начин не само ще докажете любовта си, но и ще накарате човека до вас да разбере колко много го цените.

Водолей

Знаем, че за вас думата „почивка“ не означава нищо, но точно месец октомври ще ви даде възможност да си починете и да се насладите на свободно време.

Необвързани: Отлагате дълго да се запишете на курс по готварство? Все не ви остава време да се видите с приятели? Сега е моментът да го направите и със сигурност ще откриете повече от това, което сте очаквали.

Обвързани: Планирайте забавни и нови активности с любимия човек. А защо не опитате и нещо щуро, което ще ви сближи още повече?

Риби

През месец октомври трябва да бъдете по-активни и да забравите за мързелуването. Насочете се в нова посока, от която винаги сте се страхували. Уверяваме ви, че ще се изненадате от положителните резултати.

Необвързани: Може би ви се струва, че около вас има хора, които не са честни с вас. Най-вероятно не бъркате, но само от вас зависи как ще се отнесете с тях и дали ще им позволите да ви наранят.

Обвързани: Отношението ви към половинката ви ще бъде по-студено от обичайното, което може би се дължи и на дистанцията, която се е появила помежду ви. Можете да я преодолеете с много разговори и пълно отдаване.