Есента официално настъпи, а с нея и сериозните промени в живота ни. Всичко се променя, а с него и ние. Но какво ни очаква в любовно отношение? Нека звездите ни разкажат. 

Овен

Ще имате и хубави дни, но като цяло месецът ще бъде тежък. Ще влезете в конфликт в семейството и дори в работата, затова се опитайте да не мислите прекалено много за тях. Просто изчакайте месецът да приключи.

Необвързани: Октомври няма да бъде сред най-успешните, но ще се запознаете с хора, които ще ви станат добри приятели. Опитайте се да стойте настрана от купоните, защото ще съжалявате за необмислените си действия.

Обвързани: Ако прекалено много се вглеждате в недостатъците на половинката си ще си създадете главоболия. Опитайте се да не проваляте връзката си с недообмислени изблици и се постарайте да проявите разбиране.

Телец

Есента ще донесе интересни и разнообразни преживявания за Телците. Ако успеете да се организирате и да насочите всичките си старания и умения в правилната посока, ще пожънете успех във всеки аспект от живота си.

Необвързани: Не се поддавайте лесно на ласкателства. Това, че някой ви е направил комплимент не значи, че иска нещо от вас. Вместо да се притеснявате за бъдещите си връзки, живейте в настоящето и се забавлявайте.

Обвързани: Проведете сериозен разговор с половинката си. Преоткрийте общите си интереси и се отдайте на забавления и силни емоции. Няма нищо по-хубаво от това да разпалите пламъка на любовта и то по-силно от преди.

Близнаци

Октомври ще бъде слънчев и успешен за представителите на зодия Близнаци. Любовта ще бъде навсякъде около вас и определено ще ви следва, където и да отидете. Отдайте се на хубави моменти!

Необвързани: Опитайте се да отделяте повече време на почивка и любими занимания. Именно на някое приятно местенце ще срещнете човек, който ще ви стане много важен и дори може да се окаже правилният за вас.

Обвързани: През този месец с половинката ви ще бъдете на романтична вълна. Разходете се сред есенната природа и се почувствайте отново като тийнейджъри.

Рак

Втората половина на месец октомври ще бъде изпълнена с емоции - някои приятни и забавни, други отрицателни и натоварващи. Подгответе се за неочаквани ситуации, много работа и възобновяване на стари връзки и приятелства.

Необвързани: Бивша половинка ще се опита да се свърже с вас и отново да започне романтична връзка. Октомври ще е време за носталгични спомени и няколко неприятни преживявания.

Обвързани: През този месец отделете повече време на половинката и връзката ви. Опитайте се да промените отношението си към света и се реванширайте за незаинтересованото си поведение относно важността на отношенията ви.

Лъв

Октомври ще е хубав за представителите на Лъв. Очакват ви слънчеви дни и прекрасни преживявания, както и страхотни романтични моменти. Месецът е подходящ за развитие във всяка сфера от живота ви - както романтична, така и професионална.

Необвързани: Усмихнете се широко. Това ще е достатъчно да завъртите главата на всеки, който си поискате. А ако решите, че искате нещо повече от бърз флирт, само трябва да решите който ще е човекът, с когото искате да бъдете.

Обвързани: Грабнете половинката си и се отдайте на приятни занимания. Романтична вечеря, любовен филм, а защо не и релаксираща почивка? А ако решите да споделите щастието си с приятелите си, ще преживеете много щури купони и весели вечери.

Дева

Спокойно можете да определите октомври като най-социалния месец от годината. Семейството и приятелите ви ще бъдат непрестанно около вас и това ще ви се отрази отлично. Време е да забравите за всички проблеми и задачи и да се порадвате на последните слънчеви лъчи.

Необвързани: Октомври ще бъде месецът на любовта за вас. Докато сте заобиколени от най-близките си хора, неочаквано ще срещнете важен за вас човек. Не се притеснявайте, всичко ще стане по възможно най-естествения и романтичен начин.

Обвързани: Месецът ще бъде изцяло безоблачен. Няма да има драми и проблеми, всичко ще бъде в хармония с вас и вашите емоции. Просто си налейте чаша топъл чай и се насладете на спокоен следобед с половинката си.

Везни

Месец октомври ще бъде труден в любовно отношение за представителите на зодия Везни. Опитайте се да наблегнете повече на самоусъвършенстване, отколкото да предприемате нови сериозни стъпки.

Необвързани: Не очаквайте много от октомври. Така животът ви ще бъде по-лек и спокоен. Четете книги, разхождайте се из планината и си изяснете какво наистина искате от човека до вас.

Обвързани: Въпреки наглед хармонична и щастлива, връзката ви ще бъде разклатена от сериозни разговори и досадни спорове. Гледайте по-философски на живота, сдържайте емоциите си и ще преминете през месеца спокойно.

Скорпион

Месец октомври ще бъде особено интересен за зодия Скорпион. Ще се случват неща, които никой не е очаквал, но повечето от тях ще бъдат хубави. Опитайте се да се вслушвате в гласа на разума малко по-често от обикновено и няма да сгрешите.

Необвързани: Възможно е да срещнете подходяща половинка, но не разчитайте само на случайността. Направете си прическа, купете си нови дрехи и покажете най-хубавите си черти. Няма да е лошо и да покажете, че освен силна, сте и нежна и забавна.

Обвързани: Експериментирайте с всичко, с което можете. Бъдете смели и щури и покажете на половинката си колко много я обичате. А ако съчетаете любовта с пътуване, ще прекарате един чудесен месец.

Стрелец

Октомври ще бъде перфектен за преосмисляне на изборите, които правите. И не само в личния си живот, но и в работата. Понякога се налага да промените нещо и в двете сфери на живота си. И това време наближава със сериозни стъпки.

Необвързани: Помислете защо имате проблем в намирането на половинка? Дали не изисквате прекалено много от околните или пък поведението ви прави грешно впечатление. Може би точно това ви пречи да бъдете щастливи.

Обвързани: През месец октомври половинката ви ще има сериозна нужда от подкрепата ви. И това е моментът, в който ще трябва да ѝ докажете любовта си. Сега е и времето да решите дали искате само да се забавлявате или наистина искате да имате сериозна връзка.

Козирог

Октомври ще бъде сравнително спокоен за представителите на зодия Козирог. Въпреки че може да имате проблеми в някои несъществени аспекти от живота си, ще постигнете успех в работа и у дома. А ако решите да вложите същата енергия във всичко, което правите, месецът ще бъде хубав.

Необвързани: Време е да разберете какво точно търсите в човека до себе си и да прецените дали ще откриете някой, който наистина отговаря на очакванията ви. Ако решите да бъдете по-широко скроени, може да се изненадате приятно.

Обвързани: Любовните ви отношения ще бъдат в двете крайности. Както ще искате да бъдете непрестанно с половинката си, така и ще искате да избягате от нея. Опитайте се да не провокирате напрежение във връзката си, за да можете да преминете през октомври без особени проблеми.

Водолей

По-хладното време ще донесе разнообразни преживявания за Водолея. Ако успеете да изиграете картите си правилно и хладнокръвно, ще пожънете успех в любовта. Просто бъдете по-смели от обикновено.

Необвързани: Ако не се поддавате лесно на ласкателства, ще можете да откриете половинка, с която да водите по-различни и дълбоки разговори. По този начин любовните ви мечти ще се сбъднат още в началото на месеца.

Обвързани: Изяснете отношенията си с половинката. Разберете дали се движите в една посока и дали имате общи планове за бъдещето. Сега е моментът да разберете дали сте един за друг. Това ще стане само с искрен разговор.

Риби

Октомври е отличен месец за Риби. По-честото седене у дома и вечерите на безкрайни разговори с близките ви ще ви заредят с енергия и положителни емоции. 

Необвързани: Използвайте времето си, за да се опознаете и да подобрите характера си. Прочете книга за медитация, научете основни йога упражнения и се научете да готвите любимо ястие. Всичко това ще се отплати в бъдеще.

Обвързани: Време е за романтика! Най-после имате време за половинката си и ще можете да направите всичко, за което си мечтаете. Ще можете да се отпуснете и да споделите всичките си мечти и страхове, докато се любовате на красивите есенни залези.