Какъв ще бъде месец септември в любовен план? Какви изненади ни готвят звездите в романтичен план? Нека проверим:

Овен

По всичко личи, че Овните ще се радват на изобилие от любов през месец септември. С лекота ще съумявате да привличате околните с вродената ви харизма.

Необвързани: Любовният ви живот в никакъв случай няма да бъде скучен през този месец. Намалете изискванията си и не си представяйте идеалната половинка, която не съществува.

Обвързани: Месецът се очертава доста горещ. Очакват ви прекрасни нощни изживявания с половинката, които могат да доведат до зачеване.

Телец

Романтиката ще бъде навсякъде около вас. Месецът е подходящ за вземане на важни решения относно бъдещето.

Необвързани: Септември е подходящ за подновяване на стари отношения. Обмислете внимателно плюсовете и минусите на подновяването на връзката.

Обвързани: Семейният живот ще бъде на почит. Опитайте се да хармонизирате отношенията с половинката и ви очакват много забавления и приятно мигове с партньора.

Близнаци

Любовният ви живот ще бъде във възход през септември. Лесно ще привличате представители на противоположния пол. Извлечете максимална полза от всяко ново познанство.

Необвързани: Възможностите за започване на връзка ще бъдат много големи. Всичко зависи от вас и вашите решения.

Обвързани: Тъкмо сега е моментът да започнете общ проект с половинката – ремонтирайте спалнята или се запишете на курс, който отговаря на интересите и на двама ви, за да се сближите още повече.

Рак

Любовният ви живот ще бъде доста усложнен през този месец. Професионалните ви амбиции ще пречат да разгърнете любовните си желания.

Необвързани: Социалният ви живот ще бъде доста активен и е възможно да не ви остане достатъчно време, за да обърнете внимание на някой кандидат за сърцето ви.

Обвързани: Възможна е появата на неразбирателства с половинката. Не забравяйте, че компромиси трябва да се правят и от двамата, за да има хармония в отношенията.

Лъв

В никакъв случай не бива да се притеснявате за любовния си живот през месец септември, тъй като възможностите за романтика ще бъдат неограничени.

Необвързани: Активният ви социален живот ще бъде предпоставка да се запознаете с някой по-възрастен партньор, с когото е възможно да започнете любовна авантюра. Преценете внимателно дали подобна връзка може да има бъдеще.

Обвързани: Моментът е подходящ за сериозен разговор с половинката, за да разберете какви са нагласите и на двама си за задълбочаване на отношенията и увеличаване на семейството.

Дева

Месец септември няма да предложи невероятни вълнения на представителите на зодия Дева.

Необвързани: Трудно ви е да откриете подходящ партньор, който отговаря на всички ваши изисквания. Най-добре е да преустановите търсенето на този етап, тъй като е възможно да започнете връзка, която ще ви разочарова.

Обвързани: Отдайте се на приятни занимания с половинката, но отложете сериозните разговори за следващия месец.

Везни

През този месец ще имате огромно желание да бъдете непрестанно сред хора. Всички тези контакти ще се отразят благоприятно на любовния ви живот.

Необвързани: Няма да ви липсват романтични изживявания. Възможно е да има няколко кандидата за вниманието ви. Не се ангажирайте с дългосрочна връзка, преди да вземете под внимание всички предимства и недостатъци на евентуалния партньор.

Обвързани: Използвайте свободното време, за да се срещате с половинката ви извън дома. Спомнете си как се чувствахте и колко се стараехте в началото на връзката.

Скорпион

През септември няма да можете да мислите за нищо друго освен за любов и романтика.

Необвързани: През този месец ще откриете мечтаната половинка. Възможно е тя да бъде сред колегите ви и да я забележите чак сега.

Обвързани: На любовния фронт всичко ще бъде спокойно. Месецът е подходящ за осъществяване на мечтаната семейна почивка.

Стрелец

Септември ще предостави много нови запознанства. В любовта е възможно романтично партньорство.

Необвързани: Не се изненадвайте от себе си, ако срещнете човек, към когото изпитвате силно привличане. Възможно е дори вие да предприемете първата крачка и да го поканите на среща.

Обвързани: Очаквайте предложения за брак, а ако сте омъжени, е вероятно да се изненадате с прекрасната новина, че семейството ви ще се увеличи.

Козирог

Септември ще ви предостави много нови възможности. Използвайте новите контакти разумно.

Необвързани: Любовта ще откриете сред близки приятели. Връзката се очертава да бъде доста забавна, но и мимолетна.

Обвързани: Романтичното настроение няма да ви напусне през целия месец. Изненадвайте половинката при всяка възможност и усилията ви със сигурност няма да останат незабелязани.

Водолей

Любовният ви живот ще бъде спокоен през месец септември.

Необвързани: Ще срещнете интересен човек, който ще задържи интереса ви. Не очаквайте връзката да бъде дълготрайна, а по-скоро физическа.

Обвързани: Постарайте се в спалнята и направете интимния ви живот по-вълнуващ.

Риби

Ще бъдете настроение на романтична вълна през целия месец септември. Постарайте се да поставите романтиката на първо място.

Необвързани: Отдайте се на приятни преживяване, но недейте да очаквате, че те ще ви донесат истинска любов. Просто се забавлявайте.

Обвързани: Емоциите през този месец ще бъдат многобройни. Не се учудвайте, ако половинката ви реши да ви поднесе огромна изненада.