Понякога на някои връзки просто не им е писано да продължат.

Има моменти, които усещаме така, сякаш продължават цяла вечност. Има такива, в които трябва да се бориш за връзката си, докато имаш сили. Но не е винаги така. Понякога трябва да избереш себе си, да се поставиш на първо място, а в това няма нищо лошо.

Има връзки, които трябва да ни дадат важни уроци и да ни развият, за да сме тези, които трябва. Те ни помагат да пораснем. Но те не продължават вечно. Когато те се рушат, може да се опиташ да ги поправиш. Понякога те се променят. Когато това се случи, те няма как да бъдат същите. Можеш да се опиташ да съживиш дадената връзка, но ако тя е в миналото, няма да се върне.

Да, ще боли. Ще боли и то много. Но това ще е и най-хубавото, което може да ти се случи. Ще ти покаже какво наистина искаш, коя искаш да бъдеш и къде искаш да си.

Без значение колко унизена и нещастна те кара това да се чувстваш, това са връзките, които ще ти дадат урок за живота. Болката може да е ужасна, но запомни, че не е напразно. Защото понякога имаш нужда от това да се стегнеш, а не да се бориш за нещо, което вече не съществува.

Ако страдаш по този начин, не забравяй, че любовта няма да си тръгне. Тя не изчезва. Просто ние, хората, порастваме. Не става дума за чувствата, а за двама възрастни, които са имали нещо магическо, но сега трябва да разделят пътищата си.

Не можеш да пораснеш, ако не вървиш напред. Всеки път, по който поемем, ни отвежда на различни места. Трябва да приемем това. Ще научим много неща, а понякога човекът, който сме мислили, че е Единствен, не може да остане за по-дълго.

И това не е проблем.

Трябва да бъде така, защото вие сте израснали заедно и сте се учили заедно. Най-важното е, че сте се обичали и това чувство ще те държи жива и искаща да усети любовта отново.

Знай, че ще се случи.