Почакай.

Изчакай този, който разбира тревогите ти. Изчакай този, който знае кога слагаш прегради и как да те измъкне от това.

Изчакай този, който гледа само теб, когато говориш. Изчакай този, който те кара да се чувстваш така, сякаш двамата сте в собствен свят, дори когато сте на публично място. Изчакай този, който вижда само теб, когато влезеш в стаята.

Изчакай този, който те кара да се чувстваш в безопасност и чието присъствие ти носи незабавен комфорт. Изчакай този, с когото се чувстваш като у дома.

Изчакай този, който ще ти помогне да разбереш защо не се е получило с останалите. Изчакай този, който ще ти покаже защо всичко се случва с причина.

Изчакай този, който те кара да се смееш, когато плачеш и не си тръгва, когато си ядосана. Изчакай този, който вярва в теб и в отношенията, които имате.

Изчакай този, който не само ти казва как се чувства, а ти го показва. Изчакай този, който показва и държи на постоянството и не те оставя да се чудиш къде за него си ти.

Изчакай този, с когото не се налага да полагаш много усилия за връзката си и тя е естествена. Изчакай този, който отговаря на очакванията и стандартите ти и ще ти покаже защо никога не би могла да се примириш с някой друг преди него.

Изчакай този, който не те принуждава да бъдеш нещо, което не искаш да си. Изчакай този, който те вижда в твоята цялост, с всичките ти недостатъци и те обича заради тях, а не въпреки тях.

Изчакай този, който ще ти покаже колко невероятна е любовта и който те обича толкова много, че би ти подарил целия свят, ако можеше. Изчакай този, на когото и ти би искала да дадеш света.

Изчакай този, който разбира, че връзките са трудни и объркани, но въпреки това иска да е с теб. Изчакай този, който се страхува да те изгуби повече, отколкото да се примири и да бъде сериозно с някого. Изчакай някой, който разбира, че си истински дар и никога не би се отказал от теб.