Певицата Франки Бридж, половинката на футболистът Уейн Бридж, споделя за вълнуващия си меден месец на Малдивите.

“Не знаех, че искам да вечерям под водата, докато не видях снимка, на най-големия стъклен подводен ресторант в света!”

 

На Малдивите има над 100 хотела, което означава, че всеки новопостроен, трябва да предложи нещо ново и атрактивно за посетителите. Откритият миналата година островен комплекс, “Hurawalhi Island Resort” дори “затъна в дълбините“, за да отбележи своята поява като направи ресторант, който е на 5.8 метра под морската вода.

С голямо нетърпение очаквахме тази почивка, тъй като доскоро съпругът ми Уейн Бридж имаше участие в телевизионен формат в Австралийската джунгла, а аз исках да си взема малко почивка от “The Saturdays”, където съм водеща певица.“

Всъщност това не било просто обикновена екскурзия, а по-скоро закъснял меден месец, тъй като младата двойка сключи брак юли 2016.

“Не съм била никъде, където морето е толкова чисто и пясъкът толкова бял!”

“Пристигането в курорта от летище Мале е едно приключение само по себе си, защото полета до острова се осъществява с едни от тези малките самолети, които кацат в морето. Или поне при нас беше така.” , с усмивка разказва певицата. 

“Имахме вила се над водата, която имаше изглед към океана. Обичах да гледам рибите, но да плувам с тях… е това не беше за мен! За щастие имахме и собствен басейн, в който се чувствах по-спокойна.” 

Съпругът й от друга страна, се чувствал в стихията си сред морето. Той дори плувал сред големите риби от вида Manta ray. В един от дните, до вилата им дори се приближили малки черни акули, които за кратко плували около къщичката им.

“Наблюдавах ги с удоволствие, но от голямо разстояние!”, смее се Франки.

Друг интересeн елемент от почивката им било, когато влезли по навътре в океана да плават с лодка и до тях се приближи делфини, които весело започнали да плуват и дори скачат около тях.

Единственото им леко затруднение било свързано с храната, защото и двамата не били почитатели на Азиатската кухня. Предимно се хранели някъде на шведска маса.

Разбира се, изключение била обилната вечеря в невероятния подводен ресторант, където се насладили на изобилие от морски деликатеси. Програмата за вечерта включвала музикална анимация, в която помолили и Франки да участва, но тя любезно отказала.

Малдивите вече са едно от любимите ми места! Място изпълнено с прекрасни гледки, топли и възпитани хора и едно невероятно море навсякъде около теб!”.

Ако и вие нямате търпение да посетите някое екзотично място, побързайте и се възползвайте от най-добрите оферти сега!