X

Луксът на Малдивите: Вечеря на 6 метра под водата!

от в 11:05 на 26.05.2017 в Свободно време | Пътувания


Луксът на Малдивите: Вечеря на 6 метра под водата!

Луксът на Малдивите: Вечеря на 6 метра под водата!

Певицата Франки Бридж, половинката на футболистът Уейн Бридж, споделя за вълнуващия си меден месец на Малдивите.

“Не знаех, че искам да вечерям под водата, докато не видях снимка, на най-големия стъклен подводен ресторант в света!”

 

На Малдивите има над 100 хотела, което означава, че всеки новопостроен, трябва да предложи нещо ново и атрактивно за посетителите. Откритият миналата година островен комплекс, “Hurawalhi Island Resort” дори “затъна в дълбините“, за да отбележи своята поява като направи ресторант, който е на 5.8 метра под морската вода.

С голямо нетърпение очаквахме тази почивка, тъй като доскоро съпругът ми Уейн Бридж имаше участие в телевизионен формат в Австралийската джунгла, а аз исках да си взема малко почивка от “The Saturdays”, където съм водеща певица.“

Всъщност това не било просто обикновена екскурзия, а по-скоро закъснял меден месец, тъй като младата двойка сключи брак юли 2016.

“Не съм била никъде, където морето е толкова чисто и пясъкът толкова бял!”

“Пристигането в курорта от летище Мале е едно приключение само по себе си, защото полета до острова се осъществява с едни от тези малките самолети, които кацат в морето. Или поне при нас беше така.” , с усмивка разказва певицата. 

“Имахме вила се над водата, която имаше изглед към океана. Обичах да гледам рибите, но да плувам с тях… е това не беше за мен! За щастие имахме и собствен басейн, в който се чувствах по-спокойна.” 

Съпругът й от друга страна, се чувствал в стихията си сред морето. Той дори плувал сред големите риби от вида Manta ray. В един от дните, до вилата им дори се приближили малки черни акули, които за кратко плували около къщичката им.

“Наблюдавах ги с удоволствие, но от голямо разстояние!”, смее се Франки.

Друг интересeн елемент от почивката им било, когато влезли по навътре в океана да плават с лодка и до тях се приближи делфини, които весело започнали да плуват и дори скачат около тях.

Единственото им леко затруднение било свързано с храната, защото и двамата не били почитатели на Азиатската кухня. Предимно се хранели някъде на шведска маса.

Разбира се, изключение била обилната вечеря в невероятния подводен ресторант, където се насладили на изобилие от морски деликатеси. Програмата за вечерта включвала музикална анимация, в която помолили и Франки да участва, но тя любезно отказала.

Малдивите вече са едно от любимите ми места! Място изпълнено с прекрасни гледки, топли и възпитани хора и едно невероятно море навсякъде около теб!”.

Ако и вие нямате търпение да посетите някое екзотично място, побързайте и се възползвайте от най-добрите оферти сега!Теми   Малдиви | Пътуване

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.