Април чука на вратите ни и вече е време да се отървем от дебелите, сиви кожуси и да дадем път на слънцето, което идва, за да ни зареди със слънчево настроение и емоции. 

Ако сте представител на зодия Лъв, подгответе се за един незабравим месец Април, чиято енергия ще бъде  свързана с две много важни за вас области: Пътуването и Кариерата. Ето какво са ви подготвили звездите през този пролетен месец.

Месечен хороскоп за зодия Лъв 

Вашата енергия за първите няколко седмици на Април ще бъде като слънчев лъч, огряващ хората около вас, Лъвове. Защо? Защото вашата управляваща планета, Слънцето, е в братския огнен знак Овен, до 21-ви, което е най-доброто слънчево разположение за годината за вас, освен когато слънцето е в Лъв, разбира се! Това благоприятно слънце в Овен ще осветява специално вашия 9-ти дом на пътуванията и висшето образование. Бъдете малко по-импулсивни (като Овен) и организирайте спонтанно пътуване, за да разширите духовните си хоризонти (9-ти дом). Тази комбинация, на Слънцето в Овен и във вашия 9-ти дом ще ви донесе много нови приключения! Подгответе се да посрещате изгреви и залези на нови места.

На 21-ви преминаваме към сезона на Телец и основен фокус за вас става Кариерата. Управляван от Венера Телецът обича удобствата и парите. Ето защо слънчевата атмосфера от пътуването в началото на април може много добре да се трансформира в мисли за работа и сигурност. Насладете се на тези енергии и ги използвайте, за да постигате целите си и да вървите напред!