Мадона запали социалните мрежи в неделя, след като закачливо намекна, че е гей, докато участваше в нова тенденция в TikTok.

64-годишната изпълнителка на хита "Материалното момиче" сподели клип, на който се вижда как в банята си се опитва да хвърли чифт горещо розови бикини в кошчето за боклук и пропуска.

"Ако пропусна, значи съм гей!" - пише майката на шест деца под публикацията. След пропуска си певицата отправя остър поглед към камерата, преди драматично да се обърне. А цялото видео предизвика въпроса:

Значи ли това, че Мадона е хомосексуална?

@madonna

 

♬ original sound - nudy georges

Макар че никога не се е срещала публично с жена, на церемонията по връчването на видео музикалните награди на MTV през 2003 г. тя се целуваше с Бритни Спиърс и Кристина Агилера, а неотдавна се сдърпа с доминиканския рапър Токиша за ремикс на една от песните си.

Кралицата на попа сподели и снимки, на които се целува с две жени на задната седалка на автомобил, докато празнува 64-ия си рожден ден в Италия.
От друга страна, Мадона започна драстично да променя външния си вид. На видеото се вижда, че тя е боядисала косата си в ярко розово, а белите панталон и корсет напълно се отличават от черното, което сме свикнали да виждаме.

Значи ли това, че Мадж е отворила нова страница в живота си? Предстои да разберем.