Колко често обръщате внимание на рождената дата на хората? А опитвате ли се да отгатнете каква зодия е новият ви познат? Да, астрологията е важна част от живота ни и залагаме именно на нея за част от най-важните решения в живота ни.

И след като зодиакалните знаци и хороскопите са неделима част от ежедневието ни, беше само въпрос на време те да се появят и в приложенията за разговори. Rakuten Viber отново отгатнаха нуждите на потребителите си и създадоха специален астрологичен стикер пакет, в който всеки зодиакален знак е представен по характерен и забавен начин. Напълно безплатно за всички във Viber е достъпен и астробот, с който да бъдем винаги запознати с хороскопа ни за деня, седмицата или месеца В него можете да намерите и своя китайски хороскоп от Dama.bg. Астрологичният съветник е постоянно на наше разположение за да бъдем в крак с последните предсказания на звездите.

А за да бъдем винаги запознати с хороскопа ни за деня, седмицата или месеца, Dama.bg и Viber са се погрижили с помощта на специален чат бот. Астрологичният съветник е постоянно на наше разположение, за да бъдем в крак с последните предсказания на звездите. 

Астрологичните стикери може да свалите от тук

Звездите никога не са били по-близо.