За Водолеите юли ще бъде незабравим месец, защото всички аспекти ще влияят пряко на вашия знак. Новолунието в Рак на 5 юли ще бъде във вашия работен сектор, което означава, че може да имате нов колега или отговорност. Но е важно в събитието да участва Венера, която отговаря за радостите и подаръците, както и жените. Дори и да имате нова отговорност към някого, явно ще ви е приятно. В здравословен план ще се решите на нов тип диета и някоя жена ще ви повлияе.
В хороскопа на Водолея за юли 2024 г. има стабилност. Бавността на случващото се дава възможност да си поемете дъх, да попълните запасите си от сили. Тъй като предишните усилия започват да дават резултат, не можете да спестите от почивката. Със Слънцето в знака на Рака емоционалното състояние е доста нестабилно, вероятни са изблици на агресия. Променливото настроение може да предизвика семейни кавги. Водолеят ще трябва да направи отстъпки, в противен случай не може да се избегне прекъсване на отношенията. Яснота в бизнеса ще настъпи по време на гръмотевичното пълнолуние през юли, когато ще се появи разбиране за собствените възможности. Водолеят не трябва да се пречупва и да прави това, което не му е интересно. Трябва да живеете така, че всеки ден да ви носи удоволствие.
Първите дни на юли ще ви дадат възможност да разширите хоризонтите си. Старите проблеми ще бъдат решени мигновено, сякаш с магия. Според хороскопа на Водолея има подходяща ситуация за пътуване. Ще се образува приятелска компания, благодарение на което пътуването ще придобие особен чар, впечатленията ще продължат с години. Под влиянието на Венера в Рак може да се развие прекомерна сантименталност, в очите непрекъснато ще напират сълзи от нежност. За Водолея това ще бъде стимул за творчески експерименти. С умел подход можете да вдъхнете нов живот на стари вещи, а финансовите разходи ще бъдат минимални. Можете да направите промяна на дрехите и интериора.
От 1 юли Черната луна започва да се движи през вашия тренировъчен сектор. Може да решите да се запишете за доста трудно образование, което може да е свързано с взаимоотношения, магия или да има някакво лично предизвикателство за вас... Сякаш ще работи чрез някакъв личен страх.
Едно от най-мощните енергийни събития на месеца ще се случи на 12 юли - това е денят на опозицията на Венера и Плутон по оста на отношенията. Може да развиете магнетично привлекателна връзка и човекът да ви плени толкова много, че да не можете да го контролирате. Ако сте женени, тогава може да имате труден конфликт с партньора си, но най-вероятно той ще отстъпи.
Енергията в средата на месеца ще бъде в изобилие, това е следствие от добре прекарана ваканция. Ако не сте успели да си починете, има блокаж в работата, можете да презаредите батериите, без да напускате града. Общият хороскоп за Водолей за юли 2024 г. предлага да се съсредоточите върху фитнеса. Умерената физическа активност, последвана от релаксация в СПА центъра, може да направи чудеса. Меркурий в Лъв ще подари почивка, потапяйки Водолея в една фантастична реалност. Навсякъде има приятелски настроени лица, симпатични събеседници и щедри покровители - комфортна и оптимистична ситуация. Единственото нещо, което може да развали картината на безоблачното щастие, е ревността. Партньорът може да види нещо повече в приятелското общуване.
Но от 14 до 17 юли ви очаква още едно предизвикателство от Вселената – вашият управител Уран се свързва с Марс, което може да донесе внезапно събитие в недвижимите имоти. Например, преместване, получаване на документ (който чакате от дълго време), или може би ще имате нов роднина, или като цяло, за себе си, ще вземете трудно решение в семейния си живот.
Важно е да разберете, че Нептун и Сатурн ще бъдат ретроградни през целия месец във вашия сектор на финансите и самочувствието. Ще навлезете по-дълбоко в темата за парите, най-вероятно ще преосмислите въпроса за собствената си цена. Възможно е тази област от живота да отвори нови аспекти за вас ... Сякаш ще разберете, че преди сте третирали личния си доход неправилно и е време да разпределите личния си бюджет по различен начин.
Пълнолунието на 21 юли в Козирог ще бъде основната аномалия на месеца за вас – може да разберете тайна, която е била крита от вас дълго време. Например, това може да е свързано с връзка или с някой човек, който е бил далеч от вас или дори от миналото ви.
Последните дни на юли ще изискват изключително спокойствие; периодът на отдих е към своя край. Трябва трезво да прецените възможностите си и да направите план за близкото бъдеще. Според хороскопа за юли колегите представляват опасност за Водолея. Някои от тях ще започнат да плетат интриги, за да заемат водещи позиции в екипа. Въпреки че позицията на Марс в Близнаци се смята за неутрална, влиянието му оставя отпечатък върху всичко, което се случва. Секторът на здравеопазването заслужава специално внимание. Водолеите трябва да следят за доброто си настроение. Ако не успеете да хванете настинка навреме, превантивните мерки вече не са достатъчни: състоянието може да се влоши до бронхит или пневмония.