Не всички зодии знаят как да бъдат истински приятели. Ние ви казваме към кого трябва да се отнасяте с особено внимателно и винаги да имате едно на ум.

Намирането на истински приятел, на когото можете да разчитате в трудни моменти, е голям успех. Искаме да се доверяваме на хората и да споделяме своите мисли и тайни с тях. Понякога житейските ситуации се развиват по такъв начин, че не винаги е възможно да кажем на майка си или партньора си за нещо: страхуваме се да не бъдем съдени или да не бъдем разбрани.
Но какво можем да очакваме, когато разказваме на приятелите си за нашите тайни?

Завист и желание да попречат на успеха ви, клюки и осъждане - никой не знае какво да очаква дори от любим човек. Предлагаме да отговорим на този въпрос, като проучим определени знаци на Зодиака и как всеки от тях изгражда междуличностна комуникация. Това ще ви помогне да придобиете по-добра престава за вашето обкражение.

Овен

Приятелката Овен е темпераментна и често може да бъде много импулсивна. Ако изведнъж се изпречите на пътя на такава жена, тя умело ще ви заобиколи, ще ви презкочи и дори няма да ви забележи. Емоциите завладяват представителите на този знак, изпитвайки гняв, те не се сдържат в думите и действията си, охотно влизат в конфликти и лесно могат да станат груби. Определено няма да скучаете с такава приятелка: с нея можете да преминете през огън и вода. В същото време да им доказвате, че не сте виновни за определена ситуация, може да бъде доста безполезно. Тяхната експлозивна природа просто няма да позволи това: вие винаги ще бъдете виновни. Приятелка от зодия Овен ще се радва да ви разкаже за себе си, но може изобщо да не се интересува от вашите проблеми.

Близнаци

Ако имате приятелка Близнаци във вашия кръг, тогава знаете, че с такива дами се общува лесно, но не забравяйте: те ще поддържат връзка, докато това им е от полза, а след това може да бъде много трудно да се поддържа тяхното внимание. Те обичат да обещават, да казват това, което събеседникът иска да чуе, но в същото време ще намерят много извинения, защо не са удържали на думата си. Можете да принудите такава приятелка да ви слуша внимателно само с истории и теми, които я интересуват, в противен случай бързо ще я уморите и отегчите.

Лъв

Ярките представители на този знак обичат да заемат водеща позиция и едва ли ще ви пуснат напред, дори ако сте първата, на която и е хрумнала добрата идея. Най-вероятно те ще ви дадат здравословна конкуренция. Ако сте лоялна към авторитета на приятелката си, подкрепяте я и не спорите с нея, тогава имате шанс да установите комуникация; ако не, тогава лесно можете да станете неин враг. Една небрежно изречена дума към приятелка Лъв може да предизвика прилив на негативни емоции, които ще ви засенчат със своята енергия. Някои представители на този зодиакален знак са големи егоисти. В същото време Лъвовете с радост ще споделят опита си с вас, но при едно условие – ако вие самите ги помолите за съвет.

Дева

Девите имат много добре развита интуиция, те са доста проницателни, така че не се опитвайте да измамите такъв приятел. Девите обичат да намират недостатъци в малките неща, понякога изискват съвършенство дори в техните разбирания. Намирането на общ език може да бъде трудно: тази зодия има свой собствен свят и свое възприятие за нещата. Те могат да бъдат доста студени и пресметливи в общуването си. Девите искат другите да се вслушват в мнението им и да не спорят. И ако избухне спор, тогава е по-добре да представите убедителни аргументи, в противен случай ще си създадете враг. Девите са избирателни: ако намерят „своя“ човек, ще отидат с него до края, но трудно прощават грешки и предателство. Дългите разговори могат да ги изморят, така че е по-добре да бъдат кратки и по същество. Девите са недоверчиви и обичат да се ровят в търсене на истината.

Скорпион

Общуването с приятелки от зодия Скорпион също не е много лесно. Те са упорити и дори отмъстителни, при желание могат лесно да ви „ужилят“ на дума или дело. Ако веднъж сте обидили жена Скорпион и тя е таила неприязън към вас, тогава бъдете сигурни, че ще изчака момента, в който може да ви ужили по-болезнено. Скорпионът е много мистериозна зодия, което означава, че приятелката ви е пълна с мистерии. Едва ли ще успеете да скриете нещо от нея; тя много фино забелязва всякакви несъответствия в делата и думите. И дори да успеете да я измамите, ще съжалявате в бъдеще.

Козирог

Козирозите са фатални жени, самоуверени и целеустремени. На външен вид може да изглеждат напълно спокойни и разбиращи, но в действителност са много взискателни и са свикнали да контролират всичко и навсякъде. Козирозите обичат разговорите по същество и могат да се уморят от дълги такива. Представителите на тази зодия не обичат да правят комплименти, а дори и да го правят, първоначалните красиви фрази лесно могат да завършат с негативизъм. Приятелката Козирог винаги е недоволна от нещо и постоянно иска да й се възхищават, но понякога може да бъде трудно да получите одобрение от нея. Козирозите не прощават толкова лесно предателство и обиди, те ще бъдат много студени в общуването и в отношенията и могат да общуват с вас дори само за печалба.