Докато някои хора остават до края на живота си с първия партньор, когото изберат, други трябва да „целунат няколко жаби“, преди да намерят своя принц. Актрисата и певица Манди Мур е сред тези, които нямат късмет с първия си партньоr. След като прекарва няколко години от живота си нещастна, в крайна сметка късметът ѝ се усмихва и днес тя е открила щатието със съпруга си и техните 2 малки момчета, като в същото време има плодотворна кариера.

Преди Манди Мур да намери любовта на живота си, тя е омъжена за Райън Адамс. През 2009 г., когато Манди е на 25 години, тя се омъжва за певеца и автор на песни Райън Адамс. Въпреки че в брака ѝ е имало много радостни моменти, той е бил обречен от самото начало, тъй като връзката им е била помрачена от „нездравословна динамика“.

В откровено интервю Мур разкри, че тогава е живяла живота си само заради Адамс и че не е имала време да мисли за себе си. „Чувствах се сякаш се давя. Беше толкова несъстоятелно и неустойчиво и бях толкова самотна. Бях толкова тъжна. Знаех, че това няма как да представлява остатъкът от живота ми. Знаех, че това не е човекът, с когото трябваше да бъда.“

Освен това Манди няма как да се посвети на кариерата си и да поеме сериозни актьорски ангажименти, защото се страхува, че Райън ще реагира негативно, ако тя не е у дома за дълго време. „Захващах се с някои неща тук и там, но стана пределно ясно, докато работех, че нещата напълно ще се разпаднат у дома“, разкри тя. „Не можех да си върша работата, защото имаше постоянни опити да обърна внимание на този човек, който се нуждаеше от мен и не ми позволяваше да правя нищо друго.“

След почти 6 години подобни токсични отношения с Райън, Мур подава молба за развод.

След раздялата Манди осъзнава, че по време на брака си не е имала контрол над собствения си живот и не е почитала себе си и мечтите си. Тя е вложила толкова много от себе си в личния си живот, но в крайна сметка, за съжаление, това не се оказва толкова ползотворно, колкото се е надявала.

Тя се чувства напълно блокирана в живота си с Адамс и не съжалява за решението си да сложи край на брака. „Не се чувствам виновна за развода. Не се обвинявам за това. Когато хората казаха „Съжалявам“, аз си казвах „Не. Щях да съжалявам, ако бях останала в много нездравословна ситуация.“ Не го направих. Намерих изхода. И когато го направих, нещата се отвориха отново“, обясни тя.

През същата година, в която Манди и Адамс получават развод, тя започва да се среща със сегашния си съпруг Тейлър Голдсмит. Манди и Тейлър започват да общуват, когато тя прави снимка на албума на Dawes (групата на Тейлър) и я публикува в Инстаграм. Когато Голдсмит разбира, че тя е техен фен, двамата започват да си пишат имейли и след известно време излизат на среща.

Мур разкрива, че са прекарали часове във FaceTiming и са се влюбили, преди да се целунат или да се държат за ръце наистина. Въпреки че Мур все още се справя с травмата от развода си, Тейлър се оказва непоколебим в своята подкрепа и за нея това е наистина добър знак. През 2018 г., след 3-годишна връзка, двамата се женят на церемония в тесен кръг.

Манди не крие, че се чувства невероятна късметлийка да има някой като Тейлър до себе си. Тя вижда миналото си като трамплин, който я е отвел до мястото, където е днес, и с удоволствие би поела по същия път милиони пъти, ако това отново ще стигне до съпруга си. „Чувствам се невероятно разбирана и подкрепяна“, казва тя за Голдсмит. „Чувствам се невероятна късметлийка да имам някого, който казва: „Зад теб съм!“. Намерих правилния човек и чувствам, че можем да се справим с всичко заедно.“

През 2021 г. двамата съпрузи станаха родители на първото си момченце, Гас. В публикация в Instagram Мур написа, че Тейлър се е превърнал в най-забележителния баща, който е могла да си представи, и че го обича повече от всичко. Двойката съобщи щастливата новина в социалните мрежи и сподели куп снимки на новороденото бебе. След това двойката посрещна второто си бебе, Оскар, през октомври 2022 г. Мур написа, че са много благодарни за четиричленното си семейство: „Сърцата ни удвоиха размера си; силата на любовта е поразителна.“