Oвен

Вие, Овни, ще имате работа с чужди пари или ресурси през месеца. Много е вероятно някой да инвестира във вас. Ще имате късмет и успех в работата и ще се развивате много добре в тази сфера.

Ще имате голяма полза от приятели и социални контакти през месеца. Много вероятно е хора с власт и възможности да се застъпят за вас във важни моменти.
Каквито и промени да ви сполетят в любовен план, ще са за ваше добро.

Телец

Вие, Телци, ще сте мечтателни и отнесени през месеца и е много вероятно леко да се депресирате. Поради тази причина е добре да намерите положителен отдушник за трупащите се във вас емоции, като творчество, плуване, танци или йога.

Ако съумеете да разпуснете, ще имате интересни възможности за развитие както в личен, така и в обществен план. Много вероятно е да се влюбите или да имате предложение за изкачване в кариерата.

Близнаци

Ако сте родени под знака Близнаци, е много вероятно април месец да сте влюбени и да афиширате съществуваща връзка пред света. Не е изключено да предприемете пътуване с партньора или да се отдадете на забавления и удоволствия.

Ще сте пълни с идеи и планове за развитие. Много вероятно е да предприемете задкулисни договорки, за да ги реализирате. Важното е, че с упоритост и правилно планиране на задачите, ще просперирате. С каквото и да се захванете, ще имате успех и потенциал да го довършите.

Рак

Във семейството ви, Раци, ще цари хармония и разбирателство през месеца. Много вероятно е да успеете да си починете и да изкарате приятно време в домашна обстановка.

Ще сте много проспериращи през периода и ще имате възможност да демонстрирате лидерските си качества пред света. Голяма част от усилията, които сте влагали до сега, ще бъдат възнаградени. Ще имате късмет при работата с чужденци или чуждестранни фирми.

Лъв

Вашият фокус за месец Април, Лъвове, ще падне върху партньорството ви. Ще влагате много усилия и ще се стараете за любимия човек и по един или друг начин ще имате късмет нещата ще ви се случват точно по-начина, по който искате.

В професионален план ще успеете да блеснете. Голяма част от вас ще имат възможност да постигнат значителни успехи. Много продуктивно ще отмятате задачи и ще покорявате върхове.

Дева

Вие, Деви, е възможно да се отдадете на философски учения и да решите да разширите съзнанието си по един или друг начин. Всичко научено след време бихте могли да прилагате на практика, но и да не е това целта, при всички случаи ще ви е от полза за душевното равновесие.

Възможно е да имате изясняване на отношенията с най-близките ви хора. Много вероятно е след подробно анализиране на ситуацията, да постигнете консенсус и да се успокоите, за нещата които до скоро са ви тормозили.

Везни

Вие, Везни, в работа си ще сте много успешни. Ще сте много чаровни и общителни. Хората, с които работите ще ви харесват и ще са ви в услуга, поради тази причина ще успеят да отметнете много задачи. Енергията, която вложите, ще бъде възнаградена и е много вероятно да успеете да се изкачите нагоре по професионалната стълбица.

Много вероятно е да имате ангажименти покрай семейството си, най-вече покрай възрастни роднини.

Много ще мислите за любовния си живот през периода. Ще изяснявате отношенията си с партньора и всеки участник във връзката, ще успее да постави своите условия. Добре е да вникнете в доводите на партньора и да се съобразите с тях, за да можете в последствие да се насладите на едно хармонично и стабилно партньорство.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще преживеете много флиртове и закачки през месеца и не е изключено да се влюбите и да започнете връзка. Ако сте в сериозно партньорство е възможно да задълбочите отношенията си и да предприемете следваща стъпка.

Ще имате много вълнения покрай близкото обкръжение, колегите или съседите през месеца. Възможно е да ви изникнат ядове с кола, телефон или лаптоп.
Не е изключено да имате промяна в работния колектив или да сменяте работно място. При всички случаи обаче ще сте много ефективни в работа и ще успявате ефективно да отмятате задачите си.

Стрелец

Вас, Стрелци, ви очакват много положителни вълнения покрай семейството. Много вероятно е някой негов член да ви изненада положително. При всички случаи ще успеете да прекарате много приятно време в домашна атмосфера.
В работа също ще сте много активни и комуникативни. Важно е да се пазите от стрес и да не се напрягате излишно.

През месеца ви чакат финансови колебания. Много вероятно е да искате да си купите нещо, но да не ви стигат парите или да спечелите достатъчно, но много бързо да ги изхарчите, така че в последствие да не ви стигат и да не успявате да се поглезите по начина, по който искате.

Козирог

Вие, Козирози, е много вероятно да заформите флирт с колега и да хлътнете бързо по него.

Хем ще сте много чувствителни и ще преживявате всичко лично, хем активно ще търсите изява и признание. Важно е да знаете обаче, че няма как да станете всеобщи любимци. Винаги ще се намери някой, който да не ви одобри, но това не трябва да ви отчайва, ами напротив – да ви амбицира.
Ще имате активна комуникация със семейството, може да ви се наложи да се грижите за някого от близките си.

Водолей

Ако сте родени под знака Водолей, ще се оправяте финансово добре през месеца и с много малко усилия ще успявате да спечелите достатъчно, за да не ви липсва нищо. 

Може да решите да преаранжирате дома си и да си направите по-уютна обстановката на мястото, където живеете.

Не е изключено през месеца да сте по-интровертни и самовглъбени от обикновено. Много вероятно е да имате нужда да се отделите от обществения живот и да си починете от всичко на далече от хорската суета.

Риби

Вие, Риби, ще сте много успешни през този месец и ще постигнете значителни успехи в обществен план. Ще сте харесвани, харизматични и много чаровни. Много вероятно е да достигнете значителни успехи в кариерата и да бъдете забелязани от правилните хора.

Финансово ще се оправяте много добре и със знания, умения и добри комуникативни умения ще успеете да припечелите добре.
Очакват ви добри новини и изненади от близките хора.