Овен

В началото на месеца вие, Овни, ще се фокусирате върху личните си отношения и върху половинката. Възможно е да сте силно заредени с очаквания към другия и леко да се разочаровате, ако най-близкият до вас човек има различни от вашите планове. Важно е да се постараете да сте максимално консенсусни и отзивчиви към чуждите нужди. По този начин най-лесно ще намерите баланса в отношенията си с другия.

След средата на месеца е много вероятно да пожънете големи успехи на професионалното поприще и да направите силно впечатление на шефове и подчинени.

Телец

Вас, Телци, ви очаква месец пълен с романтика. Свободните от вас ще се натъкнат на човек, който силно ви вълнува, докато заетите ще имат шанса да изкарат ползотворно време с партньора.

Доста добре ще успявате да се вписвате сред другите и ще разпускате ефективно. Добре е все пак да сте внимателни да не се увлечете прекалено в забавления и да не прекалите с консумацията на алкохол, храна и удоволствия.

В работата ви е много вероятно да ви се наложи да усвоявате нови знания и да полагате допълнително старание, което ще ви бъде от полза за бъдещето развитие и реализация.

Близнаци

Много е вероятно, вие, Близнаци да успеете да си починете през месеца. Голяма част от вас ще се впуснат в кратки пътувания към интересни дестинации. При всички случаи ще бъдете авантюристично настроени и любопитни. Не е изключено да получите важни за вас новини, обаждания или съобщения.

Ако няма как да се спасите от работа е добре да се постараете да сте максимално концентрирани, за да не допуснете важни грешки, които после дълго да оправяте.

Рак

Много е вероятно вие, Раци, през месеца да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересни развлечения или процедури или да промените визията или представянето си пред хората.

След средата на месеца е важно да бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и да подхождате отговорно към тях.

В личен план не са изключени спорове или конфронтации с партньора, които ще ви се наложи да преодолявате с финес.

В работата ви е възможно да се появят нови колеги или да имате смяна в колектива, с когото сте свикнали да работите.

Лъв

Месецът ще бъде наистина успешен за вас, Лъвове. Ще успеете да намерите своя неповторим начин да блеснете и да направите впечатление на заобикалящите.

Докато в началото на месеца ще сте фокусирани главно върху себе си и начините, по които бихте могли да си доставите удоволствие, след 15.04. ще сте силно загрижени за околните и ще търсите начини да им угодите, дори на цената на скъпи и не толкова необходими подаръци или развлечения.

В професионален план е възможно да направите голям пробив. Не е изключено да стартирате важен проект, който да се окаже от съществено значение за кариерата ви, да направите важна презентация или да подпишете нови договори.

Дева

В любовен план вас, Деви, ви очакват силни трепети и страсти през месеца. Добре е да откриете чувствата си пред любимия човек и да го накарате да се чувства специален.

Възможно е доста да си развържете джобовете и да успеете да демонстрирате престижа си с материално положение или нови придобивки.

В работата ви не е изключено да имате конфликт с колега или работодател, но е добре да лавирате и да не задълбавате, понеже може да се окаже във ваша вреда.

Везни

Вие, Везни ще използвате месеца за социални контакти или обществени изяви. Много е вероятно да срещнете правилите хора, които в последствие под една или друга форма да са ви полезни със съвет или препоръка.

В работата ви не е изключено да се натъкнете на политически игри и интриги, от които е добре да внимавате да се измъкнете невредими.

Втората половина от месеца ще отделите доста време на семейството си. Не е изключено да се отдадете на кулинарни експерименти, романтични вечери или любовни обяснения.

Скорпион

При вас, Скорпиони, през месеца не са изключени конфронтации или разправии с партньора. Добре е да се постараете да не сте много крайни в изказванията си и да не прибързвате в заключенията и решенията си за по нататъшното развитие на връзката.

В професията е възможно да ви се наложи да преговаряте за по-добри условия или заплащане, но е важно да не сте прекалено настъпателни и агресивни в исканията си, ами да действате дипломатично и с финес.

Стрелец

Възможно е през месеца вие, Стрелци, усилено да се напасвате към промени, наскоро настъпили във вашия живот. Важно е да се постараете да сте максимално адаптивни, за да виждате положителното от ситуациите, в които попадате.

В работата ви е възможно да останете леко разочаровани, защото не всичко ще върви по план и достатъчно продуктивно. При всички случаи е важно да сте последователни и старателни и да не се отчайвате, защото рано или късно усилията ви ще бъдат възнаградени.

Козирог

В началото на месеца е възможно вие, Козирози, да се затворите и изолирате от околните. Не е изключено да приемате нещата по-дълбоко от обикновено и да преживявате нормални житейски ситуации доста драматично, търсейки скрити подбуди или смисъл в нещата, които хората около вас правят или казват.

След 15.04. ще успеете да намерите вътрешния си баланс и да се насладите на едни добри отношения със заобикалящите и най-вече с партньора.
В професионален план не е изключено да сключите тайни споразумения или да работите с чужди инвестиции.

Водолей

При вас, Водолеи, в личен план се очакват много интересни събития през месеца. Трудно ще ви бъде да се задържите на едно място и да си починете с любимия или семейството, но за сметка на това ще имате възможност да срещнете интересни и нестандартни хора, както и такива, които по един или друг начин ще разширят мирогледа ви и ще ви обогатят.

Не е изключено да получите добри предложения в работата си и във връзка с професионалната си реализация. Много е вероятно да подпишете важни договори или да сключите споразумения или партньорства, които да се окажат решаващи за бъдещото ви развитие.

Риби

Вие, Риби, ще сте силно ангажирани с партньора си или с някой член от вашето семейство през месеца. Добре е да сте внимателни с близките до вас хора и да се стараете да не ги нагрубявате, ако виждат нещата доста по различно от вас.

В професионален план не е изключено да имате работа с чужди пари, кредити или инвестиции. Много е вероятно да сключите печеливши сделки и да си имате работа с важни хора.