Август е красота, високи температури и море. Август е любим на много месеци, но какво са ни подготвили звездите през него? Вижте сами.

Oвен

Вие, Овни, не е изключено да се влюбите през месеца. Заетите от вас ще бъдат добре оценени от партньора и ще се решат на по-решителни стъпки и задълбочаване на отношенията.

Не е изключено да се спуснете да реновирате жилищата си и да подмените мебелировката си. При всички случаи ще хвърлите известни усилия в дома където живеете и една част от енергията ви ще отива там.

В работата си ще бъдете много продуктивни и успешни. Ще успеете да изпъкнете над останалите служители и колеги.

Телец

Вие, Телци, може да имате промяна в близкото обкръжение. Не е изключено да смените работа, жилище или да ви дойдат нови колеги или съседи. Също така е вероятно да си купите нова кола, лаптоп или телефон.

Добре е да разчитате на комуникативните си умения през месеца, понеже така най-лесно ще прескачате пречките, поставяни ви от другите.

Каквито и трудности да ви сполетяват, винаги ще се намира някой добър приятел да ви измъкне от ситуацията.

В дома и сред роднините ви се очаква да се чувствате комфортно.

Близнаци

Вие, Близнаци, е възможно да се чувствате леко притиснати от настоящо партньорство и да решите да се разнообразите с чаровен непознат или непозната през месеца. Добре е да не прибързвате, за да не си навлечете ненужни неприятности.

Не са изключени пътувания в чужбина или активно общуване с чужденци през месеца. Нищо чудно да решите да попивате нова информация или да потънете в някоя нова област.

При всички случаи ще сте изключително ангажирани с финансовото си състояние. Хем ще имате много идеи как да си харчите парите, хем ще намирате начини за печалба на допълнителни средства.

Рак

Вие, Раци, ще се чувствате много добре на работното си място. Ще успеете да подобрите финансовите си постъпления и да направите значителен напредък в дейността си.

Ще сте доста комуникативни и общителни и е възможно да започнете нови и интересни приятелства.

При всички случаи ще имате много успешен месец и ще срещнете признание.

Лъв

Голяма част от свободните от вас, Лъвове, ще започват нова интимна връзка през месеца, докато заетите ще подобрят значително комуникацията си с партньора.

Ще успеете да довършите неща, които сте започнали отдавна. Възможно е да ви хрумнат много добри идеи за професионално развитие, които да започнете да прилагате на практика. Не са изключени големи инвестиции или реализирането на сериозни проекти.

Дева

При вас, Деви, се очакват промени в любовния ви живот през месеца. Голяма част от вас ще афишират или задълбочават връзка.

Месецът ви ще е пълен с интелектуални предизвикателства. Много е вероятно да се отдадете на нова интересна дисциплина или наука, както и да задълбочите знанията си в област, която силно ви вълнува.

През месеца може да ви се наложи да се грижите за някой близък. Не е изключено да имате много ангажименти покрай дома или роднините си.

Везни

Вие, Везни, ще сте много продуктивни през месеца. Активно ще се изкачвате по професионалната стълба и ще жънете големи успехи.

При всички случаи ще ви остава доста малко време за развлечение, за това е възможно близките ви хора да страдат от липса на внимание. Поради тази причина е добре да се постараете да си отделите време и за разпускане.

С каквото и да се сблъсквате, ще знаете към кого да се обърнете, за да бъде въпросът максимално ефективно решен.

Скорпион

На вас, Скорпиони, през месеца е много вероятно да ви се наложи да учите нови неща, които да са ви необходими за професионалната реализация.

Възможно е също така да общувате с хора от чужди държави или да предприемете далечни пътувания.

Месецът е подходящ да промените статуса ви в обществото. Някои от вас ще сключат брак, други ще започнат нова престижна работа, а трети ще стартират нови образователни семинари или курсове.

Стрелец

При вас, Стрелци, е много е вероятно да изникват различия в мненията с околните, но въпреки това е добре да се стараете да сте толерантни към другите.

В любовта ще имате късмет и партньорството ви ще процъфтява. Много вероятно е да задълбочите отношенията си с любимия.

При всички случаи ще се събуди авантюристичния ви дух през месеца и не е изключено да поемете към непознати и екзотични дестинации, за да разпуснете там.

Козирог

Вие, Козирози, ще имате късмет много да напреднете в службата през месеца. Много вероятно е да влагате емоции в общуването си с другите и да имате промяна в обкръжението си: при колегите или съседите.

В любовен план е възможно да възникват спорове с любимия. Ако сте в сериозни отношения, е възможно да водите борба за властта във връзката, която е важно да не задълбочавате в сериозен конфликт, а да потърсите нужните компромисни варианти.

Водолей

Вие, Водолеи, ще съумеете да се организирате и да отмятате важните задачи в работата през месеца. На моменти не е изключено да имате чувството, че парите не ви стигат, но след средата на месеца ще успеете да си припечелите допълнителни средства.

При всички случаи ще сте на романтична вълна. Тези от вас, които са обвързани ще демонстрират явно чувствата си към партньора си, ще се грижат за него и ще го глезят.

Ако сте свободни е възможно да предприемете по-решителни стъпки да ухажвате някой ваш избраник.

Риби

На вас, Риби, ще ви се отдадат възможности за изява. Ако съумеете да се възползвате от тях, месецът ви ще бъде много успешен и ще успеете да изпъкнете в сферата, която сте си избрали.

Не е изключено да имате любовни авантюри и флиртове през месеца. Заетите от вас ще задълбочават отношенията си с половинката.

При всички случаи ще сте много чувствителни. Голяма част от вас ще променят визията и представянето си пред хора.