Изчакай озни, който ще те кара да летиш, когато те хване за ръка, който ще те кара да си щастлива, гледайки го, чиито устни ще са толкова сладки, когато докоснат твоите, а прегръдките му ще са най-хубавото нещо след края на тежкия работен ден.

Изчакай човека, който ще ти покаже, че краят е красивото начало на нещо ново. Защо ли? Защото в момента, в който той се появи, ще изчезне всеки болезнен край, спомен, всяко “чао”. И ето така, изведнъж, ще започнеш да си спомняш колко невероятна е любовта.

Изчакай този, който ще вижда красивата ти душа и ще се влюби в теб, макар и да не си перфектна, който ще избира теб всеки ден.

Изчакай го. Не се впускай в нещо, което не заслужаваш. Имаш нужда от онзи, който ще те подлудява, ще харесва това, че си странна и няма да си тръгне, защото такива хора са рядкост.

Изчакай момчето, което ще те разстройва, но и ще е уплашено до смърт, че може да те изгуби, което прави грешки, защото е човешко, но после се поправя, и онова, което не би се замислило дали да те избере.

Не бързай, ще се появи човекът, който ще ти покаже, че чакането си е заслужавало и вашата любов ще е за цял живот. Ще знаеш, че можеш да живееш без него, но няма да искаш. Защо ли? Защото решението да чакаш истинската любов е твое. Това е нещо, за което се подготвяш. Когато дойде моментът, ще разбереш.

Истинската любов е нещо повече от пеперуди в стомаха, защото тя включва различни чувства, емоции, преживявания. А човекът, който чакаш ще промени живота ти по начин, по който няма да разбереш какво се случва, но няма да имаш против.

Дотогава ли? Просто чакай!